projektbyggeri

Sælg eller udlej før byggeriet er opført

Hos Keydesign er vi totalleverandører indenfor marketing, når det kommer til projektbyggeri. Udover 3D visualiseringer i højeste kvalitet, kan vi samtidig varetage hele salgsprocessen med alt fra hjemmeside og fysisk salgsmateriale til inspirerende online markedsføring, der ender ud i leadgenerering.

Det kan være svært at sælge eller udleje boliger, hvis kunderne ikke visuelt har set det. Det er her 3D visualisering bliver en nødvendighed, hvis du ønsker at være seriøs omkring projektbyggeri. Og her menes ikke bare hvilken som helst 3D visualisering. Hos Keydesign kan vi via 3D Visualiseringer lave så fotorealistiske billeder af dit projekt, at det bliver svært for potentielle kunder, at skelne disse billeder med rigtige billeder. Samtidig bliver det muligt at vise byggeriet fra flere vinkler, og endda hele boligområder kan visualiseres.

Dette giver mulighed for meget tidligt at sætte gang i salgsprocessen. Via disse 3D billeder kan der udarbejdes et prospekt, som kan udleveres til potentielle købere. Der kan opbygges en hjemmeside, hvor det er muligt at se billeder og læse om boligerne, derudover kan denne kanal bruges til at downloade det førnævnte prospekt online. Og så er der rig mulighed for at sætte gang i online markedsføring. Både organisk, men også den betalte del.

Alt samlet èt sted

Vi gør det nemt for dig

3D visualisering, hjemmeside opbygning og, ikke mindst, den proaktive markedsføring. Alt dette i en sammenhæng gør det muligt enten at sælge eller udleje projektbyggerier, inden det er opført.

En hurtig omsætningshastighed giver dig mulighed for en hurtigere opstart på dit næste projekt. Så spørgsmålet er, har du råd til at lade være.

Vi har stor erfaring med totalløsninger indenfor projektbyggerier, og hos os er ALT samlet ét sted. Det gør det både nemt og effektivt for dig.

Vi har efterhånden skabt os et speciale indenfor projektbyggeri, og alt hvad det indebærer, og det er et område, der ligger os meget nært. Vi elsker at følge udviklingen igennem hele processen, samtidig med at vi får lov til at udvikle på projektet løbende. At stå med et projekt der starter med en råskitse og ender ud i, at vores leads bliver konverteret til nye beboere – Det skaber en kæmpe good feeling!

Morten Bunch

Konsulent projektbyggeri

Se her hvordan vi håndterer projektbyggerier

Find inspiration i nedenstående cases, hvor du kan se, hvordan vi har håndteret tidligere projektbyggerier.
Hos os kan du samle det hele ét sted. Vi kan hjælpe med alt fra 3D visualiseringer, udarbejdelse af hjemmeside, markedsføring og meget mere.

Vi omfavner dit projekt

Vi har skabt et setup der omfavner alle projektbyggeriets processer. Vi følger projektet fra opstart og hele vejen til afslutning ved salg eller udlejning. Vi genererer et personligt og professionelt udtryk for byggeprojektet, der understreger den kvalitet, du gerne vil fremvise.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt?

Vi har stor erfaring indenfor marketing og 3D visualiseringer. Så står du med et projekt og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.