Hos Fischer Ejendomme fik vi virkelig muligheden for at vise hvad marketing kan. Vi blev kontaktet af Marianne som er udlejningschef hos Fischer Ejendomme, hvor hun fortalte om deres udfordring med at få lejet nogle af deres ledige lejemål ud. De havde i en periode på 6 måneder haft en ejendomsmægler tilknyttet, men der skete ikke nok. Derfor søgte de hos Fischer Ejendomme nu en alternativ løsning.

Vi fik et godt indblik i projektet, hvorefter vi kom med vores løsning på problematikken.

Vi har i samarbejdet med Fischer Ejendomme hjulpet med alt fra visitkort til avisannoncer og hele hjemmesider. Vi har lavet et komplet setup af deres virksomhed online med alt fra søgbarhed på Google til kampagner på Facebook. Vi har gjort det muligt for Fischer Ejendomme at følge deres nye lejeres kunderejse fra første lead til underskrift på lejemålet.

Denne indsats har hjulpet Fischer Ejendomme med at gå fra 1 udlejet lejemål om måneden, til flere udlejninger om dagen på deres projekter. Og vi har siden fået muligheden for at hjælpe med videreudviklingen af deres nye projekter også.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Vi har hjulpet Fischer Ejendomme med alt fra komplette hjemmesider, prospekter og andre tryksager som skilte, visitkort mm til et komplet set-up af deres virksomheds online marketing med alt fra søgbarhed på Google til kampagner på de sociale medier.

Kunden

Fischer Ejendomme holder i dag styr på mere end 750 enheder og sikrer den gode service overfor deres kunder. Når de bygger, har de deres lejere i fokus – Der skal være mulighed for en velfungerende hverdag og forholdene skal være i top. Derfor går de efter de høje kvalitetsstandarder og energirigtige boliger med gode inde- og udearealer, hvor der er plads til alle.

Antal boliglejemål: 750

Har du lyst til, at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.