Tryksager - Keydesign

Tryksager og skilte

Tryksager - bliv husket i mængden

Selvom online marketing kommer mere og mere frem i tiden, er trykt materiale stadig et rigtig godt og anerkendt markedsføringsredskab, der stadig har dens berettigelse. Og så er det gemmeværdigt, og noget man kan finde frem igen og igen. At få et fysisk katalog eller brochure i hånden, giver en helt anden oplevelse, end at se det online. Er der lagt vægt på det visuelle udtryk, og er materialet trykt på lækkert papir, giver det et godt førstehåndsindtryk af jeres virksomhed. Samtidig henvender tryksager sig til sanserne og gør det nemmere for din virksomhed at blive husket i mængden.

Vores erfaring siger, at for nogle vil en kombination af on- og offline marketing, med en tydelig rød tråd, have en god effekt på salget. Derfor er kataloger og brochuren stadig et vigtigt værktøj i markedsføringen.

TRYKSAGER I LÆKKER KVALITET SKABER OPMÆRKSOMHED

Tryksager er vigtige, når du som virksomhed skal mødes fysisk med potentielle kunder. Det kunne være en flyers til postkassen. Et produktkatalog til en forhandler og samarbejdspartner. Et prospekt til dine kunder og ikke mindst et visitkort til netværksmøder eller messer.

Hos os opsættes og designes dine tryksager efter dine behov, og naturligvis så de passer til din virksomheds identitet.

Vi tilbyder opsætning af mange former for tryksager. Her kan blandt andet nævnes annoncer, foldere, flyers, brochurer, prospekter, magasiner, visitkort, skilte, plakater, roll-ups, bannere mv.

Tryksager i lækker kvalitet giver opmærksomhed og sætter gang i modtagers sanser. Vælger du derfor at ofre lidt ekstra i form af en lækker papirkvalitet eller unik overfladebehandling, så sikrer du, at din virksomhed skiller sig ud fra mængden og understøtter dit salgsarbejde.

Kvaliteten af dine tryksager skal matche kvaliteten af dine produkter. Gør de det, er dine trygsager med til at kunderne vælger dig. Samtidig kan mange af dine tryksager benyttes i din online markedsføring, og være med til at opsamle varme leads.

Når vi har opsat dit markedsføringsmateriale, så det har det rette visuelle udtryk, perfekt content mv. skal det sendes i trykken. Vi har ikke faste samarbejdspartnere, da vi altid finder den bedste løsning, til den bedste pris til dig og din virksomhed.

Skilte

Et skilt er ikke bare et skilt, som mange går og tror. Der findes mange forskellige typer og udformninger af skilte, og så findes de i mange forskellige kvaliteter. Virksomheders behov er ikke ens, og du skal vælge de typer af skilte, der skaber værdi for din virksomhed.

Hos Keydesign er vi specialister i skilte. Vi trykker dem ikke, men vi udarbejder og sikrer det grafiske udtryk, så du kan ramme din målgruppe. Så hjælper vi naturligvis også med at finde et trykkeri, der kan levere dit materiale i rette kvalitet og til den rigtige pris.

Vi har mange års erfaring indenfor vores område. Vi er nytænkende og hjælper gerne med inspiration.

Vis potentielle kunder hvad i laver

Byggepladsskilte

Det er et krav på byggepladser, at der er opsat korrekt skiltning. Dette kan gøres på flere måder.

Er det fx et projektbyggeri. Hvorfor så ikke få fremstillet et byggeskilt, der giver dine kunder de oplysninger, som de har brug for, og som udstråler kvaliteten på byggeriet.

Vi kan hjælpe med alle former for byggeskilte, og vejleder naturligvis din virksomhed, så I får det rigtige produkt, i den rigtige kvalitet.

FACADESKILTE

Dit facadeskilt viser dine kunder vejen til din virksomhed, og kan samtidig hjælper skilte dem med at finde rundt. Eksempelvis kan der placeres et facadeskilt ved indgangen, så det er nemt at se, at det er der, besøgende skal henvende sig. Samtidig er det med til at skabe genkendelighed til dit brand.

Er du ved at opstarte en ny virksomhed, eller trænger dit gamle facadeskilt til en opfriskning? Så lad os hjælpe. Vi sikrer, sammen med dig, at dit facadeskilt passer til din virksomhed, dit brand og naturligvis til facaden den skal hænge på.

Hos Keydesign opsætter vi lækre tryksager og udarbejder det grafiske udtryk til dine skilte, men vi tilbyder også meget andet, som du kan se under ydelser. Og som en af fordelene hos os, står vi klar, som din eksterne marketingmedarbejder til at hjælpe dig og din virksomhed, når du har brug for det.

Jakob Harrestrup - Keydesign

mød vores specialist

Har din virksomhed brug for tryksager eller skilte, er det Jakob i skal have fat i. Han kender de nyeste tendenser, har han et godt øje for de små detaljer og så kender han vigtigheden af, at jeres materiale udstråler samme kvalitet som jeres produkter.

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om tryksager og skilte, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.