Vores Bager åbnede butikken i 2020. Frem mod åbningsdagen har Keydesign stået for markedsføringen med både visuelt fysisk og online marketing, der skulle gøre kommende kunder opmærksomme på butikken. På første åbningsdag havde butikken 1001 ekspeditioner, hvilket var langt over Vores Bagers forventninger. Efterfølgende har vi hjulpet med tryksager,  online marketing og meget mere.

VORES ROLLE

Vores arbejde

En lækker branding skal have et gennemgående grafisk udtryk. Vores Bager har fået en skøn overhaling med både facade skilte, logo på vinduer, A-skilte og logo på kølere. Hos Keydesign har vi blandt andet stået for forskellige tryksager, fotograferinger samt online markedsføring.

Kunden

Vores Bager ligger i Vestergågade i Viborg. Jeppe og Troels åbnede butikken i 2020. Hos Vores Bager kan du købe lækre kager, brød, sandwich, salater og endda is.

Antal ansatte: 10

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.