Keydesign logo_hvid

CASE - VORES BAGER

1001 besøgende på åbningsdagen

LOGO_Facebook

Vores Bager

Ligger i Vestergågade i Viborg. Jeppe og Troels åbnede butikken i 2020. Hos Vores Bager kan du købe lækre kager, brød, sandwich, salater og endda is. 

Antal ansatte: 10

Vores rolle:

 • Branding

  Når man starter op som nyopstartet virksomhed skal brandingen på plads. Hvilken tone of voice skal bruges, hvilket udtryk er vi ude i?

 • Grafik

  Grafikken skal sammenspille med brandingen. Vi har derfor lavet logo for Vores Bager, der udtrykker deres hjemlige atmosfære.

 • Skiltning

  Til facaden skulle der selvfølgelig være et stort banner med butiksnavnet samt logo på vinduer, kølere og i butikken.

 • Hjemmeside

  Hvad er den bedste mulighed for at blive fundet på internettet? En hjemmeside selvfølgelig - samt en Google My Business.

 • Tryksager

  For Vores Bager lavede vi også flyers, der kom med til kundernes bestillinger med information om butikken.

 • Online marketing

  Frem mod åbningsdagen lavede vi online marketing i form af annoncer på Facebook og Instagram. Disse bliver løbende udskiftet med tilbud.

 • Målgrupper

  Til online markedsføring skulle der selvfølgelig vælges en målgruppe, der er relevant for Vores Bager.

 • SoMe

  For at holde kunderne opdateret på processen i byggeriet samt hvornår åbningsdagen fandt sted, blev der lavet både Facebook og Instagram profil.

 • Fotografering

  Annoncer, SoMe, hjemmeside og tryksager skal selvfølgelig have skønne billeder af lækkerierne i butikken.

 • Tekster

  Der blev lavet tekster til annoncer, tryksager og hjemmeside, der har til formål at sælge sig ind i kundernes hjerter.

 • Video

  Hvordan finder man hen til lokationen? En video med guide til parkering blev lavet, så alle kunder ikke var i tvivl.

GRAFIK

En lækker branding skal have en gennemgående grafik. Vores Bager har her fået en skøn overhaling med både facade skilte, logo på vinduer, A-skilte og logo på kølere.  

TRYKSAGER

Hos Keydesign har vi blandt andet stået for forskellige tryksager for Vores Bager. En af dem er disse informations flyers, der bliver uddelt til kunderne. Derudover har vi lavet “kaffekort” til uddeling ved Vores Bagers julebod, der skal lokke kunderne ned i butikken.

FOTOGRAFERING

For at skabe en lækker hjemmeside, skal der skønne fotografier til – selvfølgelig med bagerens egne varer. Disse billeder blev også brugt til annoncer og til tryksagerne.

ONLINE MARKEDSFØRING

Frem mod åbningsdagen planlagde vi forskellige annoncer, der skulle gøre kommende kunder opmærksomme på butikken. Efter den vellykkede åbning, er disse annoncer blevet udskiftet med lækre tilbud Vores Bager løbende kører med. Derudover har vi stået for opslag og indhold på deres Facebook og Instagram.

Vores bager annonce


Som vi siger hos Vores Bager, så er vi helt nede på jorden, og det har samarbejdet med Keydesign også været. 

118998425_3225410040888737_2490060329591868223_n

Vibeke Ankjær, butiksansvarlig – Vores Bager

ET TRYGT SAMARBEJDE

Vi skulle bruge logo, flyers, hjemmeside, Facebook og Instagram, og ingen af os havde erfaring med den slags. Så det at Keydesign havde fokus på den del, og vi kunne have fokus på butikken op mod åbningsdagen var fantastisk.

De satte annoncer i gang for os allerede inden butikken åbnede. Og da dagen så kom stod folk i kø udenfor butikken fra åben til luk. Der må være 5 personer i butikken ad gangen, så vi havde travlt. Da dagen var omme, kunne vi se, der havde været 1001 ekspeditioner i løbet af dagen. Det havde vi aldrig turde drømme om.

 

Jeg er ikke i tvivl om, at hvis ikke vi havde haft Keydesign som samarbejdspartner, var vi aldrig nået ud til så stor en gruppe mennesker. Så vi havde ikke haft så god en forretning så tidligt i forløbet, hvis ikke forarbejdet havde været så godt. 

Som vi siger hos Vores Bager, så er vi helt nede på jorden, og det har samarbejdet med Keydesign også været. 

Et tæt samarbejde

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Jeg kan godt lide at Keydesign er en virksomhed, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, samt Keydesign er en lokal virksomhed, hvor det altid er muligt med en samtale ansigt til ansigt.

Kenn Thuesen

Indehaver, Thuesen Farver & Idéer

Keydesign er et dejligt sted at komme. Vi har altid en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Karsten Kammer

Salgschef, Gøma A/S

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this