LIDT OM OS

En komplet samarbejdspartner

Hos Keydesign hjælper vi virksomheder med at skabe helhedsorienterede og værdiskabende løsninger inden for marketing, 3D visualisering og webudvikling.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have en stærk tilstedeværelse på internettet og markedsføre dit brand effektivt. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der ikke blot er flotte at se på, men også er intuitive og brugervenlige, hvilket giver dig og dine kunder den bedste oplevelse. 

Med Keydesign som din samarbejdspartner får du en nem løsning, da vi har alt samlet ét sted. Du har kun én fast kontaktperson, resten klarer vi for dig. 

 

Vision

Keydesigns vision er at være en toneangivende og innovativ markedsføringsvirksomhed, der leverer meningsfulde og værdiskabende løsninger. 

Vi bygger på personlige relationer, tilbyder skræddersyede markedsføringsløsninger og fungerer som kundens “one-point-of-contact”. Med en proaktiv og rådgivende tilgang skaber vi helhedsorienterede løsninger i mange dimensioner. Vi er ærlige, pålidelige og leverer resultater i øjenhøjde, ved at lytte og udfordre med innovative ideer.

 

Mission

Vores mission er at skabe enestående og effektive helhedsorienterede løsninger, der inspirerer og engagerer vores kunder.  

Vi stræber efter at levere resultatorienterede strategier, der øger synlighed, skaber vækst og sikrer succes. Vores mål er at skabe værdi for vores kunder gennem en målrettet markedsføringsindsats. 

Vi stræber efter at være den foretrukne partner, der ikke kun leverer effektive marketingløsninger, men bidrager til vores kunders succes og vækst.

Vores koncept er bygget på personlige relationer

For os er det vigtigt, at der er et godt match mellem os og virksomhederne. Vi ved af erfaring, at med et godt samarbejde, kommer man længst.

Vores ambitioner er ikke blot at være en af leverandørerne.” Jeg har stort personligt medejerskab for de virksomheder, jeg arbejder for, og lægger meget vægt på den gode kommunikation og samspillet. Og så vil jeg meget hellere anses som en del af teamet, frem for blot en leverandør”. 

Jakob Harrestrup

Indehaver

Vil du lære os bedre at kende ?

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring indenfor marketing og 3D visualiseringer. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.