Om Keydesign

Keydesign er et marketingbureau, som blev etableret tilbage i 2011 af Jakob Harrestrup. Her var det hovedsageligt 3D Visualiseringer, der var i fokus. Som tiden er gået, er der kommet flere og flere kompetencer ind i virksomheden. Vi er derfor glade og stolte over, at vi i dag kan tilbyde hele paletten indenfor markedsføring. Vi har alt samlet ét sted.

Hos Keydesign hjælper vi store og små virksomheder med deres markedsføringsopgaver. Dette kan dreje sig om enkelte opgaver, men vi kan også tage dem hele vejen igennem. Lige fra den spæde start, hvor virksomhedens visuelle identitet formes til det videre forløb, hvor virksomheden brandes og til slut, hvor produkterne skal markedsføres og sælges. Som noget helt ekstraordinært tilbyder vi hos Keydesign også fotorealistiske 3D Visualiseringer i højeste kvalitet. Dette er prikken over i’et og gør, at virksomheder ikke behøver andre samarbejdspartnere end os. Vi kan løse alle opgaver, hvilket er nemt og ressource besparende.

Jakob Harrestrup - Keydesign

Vores koncept er bygget på personlige relationer

For os er det vigtigt, at der er et godt match mellem os og virksomhederne. Vi ved af erfaring, at med et godt samarbejde, kommer man længst.

Vores ambitioner er ikke blot at være en af leverandørerne.” Jeg har stort personligt medejerskab for de virksomheder, jeg arbejder for, og lægger meget vægt på den gode kommunikation og samspillet. Og så vil jeg meget hellere anses som en del af teamet, frem for blot en leverandør”. 

Jakob Harrestrup

Indehaver

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring indenfor marketing og 3D visualiseringer. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.