3D Visualiseringer

Skab opmærksomhed med 3D Visualisering

Med 3D Visualisering skabes fotorealistiske billeder og animationer, som med det blotte øje, kan være svære at skelne fra rigtige billeder. Hos Keydesign har vi, i form af stillbilleder og animation, specialiseret os i super-realistiske 3D visualiseringer til flere forskellige typer af projekter. 3D visualiseringer er et værktøj, der fremhæver og understreger de features, som er vigtige for dig som virksomhed. Vi laver alle former for 3D visualisering, lige meget om det er inden for boligindretning, byggeri, møbler eller produktdesign. Se mere om 3D visualisering indenfor projektbyggeri.

3D ANIMATION VÆKKER BILLEDER TIL LIVE

Med 3D animation vækkes almindelige billeder til live. Her bliver det muligt at fremstille virkelighedstro gengivelse af dine produkter og anvendelsen heraf. Ved brug af 3D animation bliver det muligt at vise alle detaljerne, og også dem som kan være svære at få frem i en almindelig videooptagelse. Og næsten alt er muligt.

Ved at benytte 3D animation er du ikke længere bundet til det, der er filmet. Det er både hurtigere end at skabe en almindelig film, og samtidig er det muligt efterfølgende at lave hurtige ændringer i animationen. Det kan være materiale, form, farve, overfladedetaljer og meget mere. Det er omkostningseffektivt, og samtidig behøver du ikke længere vente på, at dit produkt er færdigproduceret før du kan markedsføre det. 

Med 3D animation bliver det muligt at formidle et budskab på få sekunder, og så er det et effektivt og overbevisende markedsføringsværktøj. Det, der for mange kan være svært at forestille sig, bliver nu muligt at præsentere så virkelighedstro, at målgruppen kan have svært ved at skelne 3D animationerne fra en oprindelig film.

4 Gode grunde til at bruge 3D visualiseringer

01

Høj omsætningshastighed

Med 3D visualiseringer kan man starte salgsprocessen tidligt. Du får mulighed for at kunne vise dit slutprodukt frem, længe inden det er færdigproduceret og dermed få mulighed for hurtigere at få solgt dit produkt, end hvis du skulle vente på det er færdigproduceret. Det er en stor fordel i langt de fleste salgsprocesser.

02

Fleksibilitet

Mulighederne er mange med 3D, og fordi det er bygget op i 3D, er der en stor fleksibilitet. Du får mulighed for selv at vælge vinkler, og lige den belysning der passer til dit produkt samt den styling, dit produkt fortjener. 3D materialet kan genbruges og justeres til andet materiale, hvis der er behov for det.

03

Se slutproduktet

Fotorealistiske 3D visualiseringer er det helt perfekte redskab, hvis dine produkter skal fremvises eller sælges, inden de er produceret. Eller hvis huset skal sælges inden det er bygget. Der er mange muligheder med 3D visualisering, og vi kan få det til at se virkeligt ud.

04

Omkostningseffektivt

3D visualisering af produktdesign er omkostningseffektivt og en god måde, hvorpå du som virksomhed kan markedsføre dit produkt, længe før det skal overleveres til kunden. Og i den sidste ende kan det reducere dine omkostninger betydeligt.

mød vores specialist

Sergio udarbejder 3D visualiseringer i højeste kvalitet, og giver dagligt virksomheder muligheden for at sælge deres produkter, inden de er færdigproduceret.

Er du i tvivl, om 3D visualisering er noget for din virksomhed? Så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os

Vil du høre mere om 3D visualiseringer, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.