Keydesign logo_hvid

TEAM KEYDESIGN

Gruppefoto2021_1200px
Don Hæffe_350px

Jakob Harrestrup

Jeg elsker at fordybe mig i målgrupper og forsøge at have en empatisk tilgang til de budskaber, jeg formidler for mine kunder. Jeg har et stort personligt medejerskab for de virksomheder jeg arbejder for og lægger meget vægt på den gode kommunikation og samspillet. Og så vil jeg meget hellere anses som en del af teamet frem for ”blot en leverandør”.

Ditte_2_350px

Ditte HALL Dysted

For mig er det vigtigt, hver dag, at yde en god service overfor vores kunder. Jeg kan godt lide at der er orden i tingene, og at opgaver bliver leveret til aftalt tid. I det daglige sidder jeg hovedsageligt med SEO, Google Ads, Google Analytics og tekstforfatning. Dette betyder dog ikke, at jeg ikke en gang imellem bevæger mig ind på andre områder. Jeg har en god forretningsforståelse, og elsker at leve mig ind i vores kunders forretning.

Katarina_350px

Katarina Lindberg

Jeg har en stor passion for brand awareness og virksomheders visuelle identitet og jeg nyder at arbejde med den grafiske formgivning og det visuelle udtryk. Jeg elsker at udfolde min kreativitet i store og små projekter og dét at få lov til at arbejde med meget forskellige typer virksomheder er helt fantastisk. Og så er jeg knivskarp i korrekturlæsning!

Maria_350px

Maria Rørbæk Klausen

Jeg laver hovedsageligt annoncer på Facebook og Instagram, hvor jeg tester, udvikler og gør mig klogere på forskellige annonceformer til forskellige virksomheder. At ramme den helt rette målgruppe og sætte annoncer op, der fanger forbrugernes interesse, er det, der holder mig i gang. Ud over annoncer har jeg en del viden ang. sociale medier i bagagen, der gør, at jeg har nemmere ved at sætte mig i forbrugerens sted. Og så pusler jeg med andre kreative projekter såsom hjemmesider, flyers, SEO, visitkort, skilte og meget mere ved siden af.

Bunch_350px

Morten Visby Bunch

Hos Keydesign arbejder vi med mange typer virksomheder, med mange varierende behov. Jeg synes, det er mega interessant at få lov til at dykke ned i de forskellige virksomheder og finde frem til hvilke værktøjer, der kan gøre en forskel for dem. Jeg er specielt vild med den kreative proces fra idé til et færdigt visuelt udtryk.

Vi er Keydesign

Vi er et stærkt team af specialister.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this