SEO

SEO skaber øget synlighed, trafik og omsætning

SEO danner rygraden i din virksomheds digitale markedsføring. Med en SEO-optimeret hjemmeside skabes øget synlighed, trafik og omsætning. Søgeordsoptimering er markedsføring uden betaling, og består af aspekter som teknisk SEO, on-page SEO og Link Building.

Teknisk SEO indeholder alle de tekniske aspekter såsom hjemmesidens sikkerhed, links fejl, load hastighed og unikt indhold. On-page søgeoptimering indeholder brugen af overskrifter, indhold og placering af søgeord. Links, som er en vigtig del af SEO-optimeringen, hører under både tekniske og on-page SEO. Med links menes der både interne og eksterne links. De interne links er med til at fortælle Google om din hjemmesides indhold, mens eksterne links er med til at skabe troværdighed til din virksomheds hjemmeside.

BENYT DE RIGTIGE SØGEORD

At lave en søgeordsanalyse er vigtigt for at lave godt SEO arbejde. De rigtige søgeord skal derfor først identificeres, inden der kan skrives fantastisk og relevant indhold til din hjemmeside. Når der laves en søgeordsanalyse, opnås der også et indblik i, hvad din målgruppe søger efter og hvad efterspørgslen generelt er.

Med de rigtige søgeord, kan din virksomhed opnå en højere placering på Google, mere trafik og flere besøgende.

Brugeroplevelsen af din hjemmeside er enormt vigtig, når du laver betalt markedsføring såsom SEM, Facebook annoncering o.l. Hvis du har lavet en fin annonce, som skaber interaktion på din hjemmeside, så er du allerede godt på vej. Men er din hjemmeside langsom, har den ikke relevant indhold som matcher dine annoncer, så klikker de besøgende hurtigt ud fra sitet. Dette gavner ikke din placering på Google, og samtidig har du smidt penge i gode annoncer, som dog ikke konverterer pga. en dårlig SEO-optimeret hjemmeside.

Søgemaskineoptimering - vi kan hjælpe

Der er mange ting at holde styr på, og SEO-optimering er noget der aldrig slutter. Hos Keydesign hjælper vi gerne med SEO-optimering af din hjemmeside. Vi kan ligeledes stå for vedligeholdelsen. Når din virksomhed har fået SEO-optimeret jeres hjemmesiden, vurderer vi resultaterne. Eventuelle problemer identificeres, så vi hele tiden sikrer, at din virksomhed er synlig på Google.

Som nævnt er brugeroplevelsen af din hjemmeside enormt vigtig, når du laver betalt markedsføring. Er din hjemmeside SEO-optimeret, vil du opnå en højere ranking på Google og gøre det muligt for potentielle kunder at finde dine produkter og din virksomhed.

Så SEO kan ALTID betale sig. 

Morten Bunch - Keydesign

mød vores specialist

SEO er for mange lidt en usynlig disciplin.

Men HUSK, alle dele i salgsprocessen hænger sammen. Alt fra din virksomheds hjemmeside, annoncer,  produkter og servicen kunderne møder på deres købsrejse. Er der bare et af disse Touch Points, der ikke følger den røde tråd, kan det have stor betydning for salget i din virksomhed.

Trænger din hjemmeside til en SEO-optimering, så tag fat i Morten. Han står klar til at hjælpe.

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om, hvordan vi sammen kan SEO-optimer din hjemmeside, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.