Keydesign logo_hvid

skab synlighed, trafik og omsætning

SEO

Søgemaskineoptimering

SEO danner rygraden i din digitale markedsføring. Med en SEO-optimeret hjemmeside skabes øget synlighed, trafik og omsætning. Søgeordsoptimeringen er markedsføring uden betaling, og består af aspekter som teknisk- og on-page SEO og Link Building.

 

De teknisk optimeringer indeholder aspekter som hjemmesidens sikkerhed, links fejl, load hastighed og unikt indhold. On-page søgeoptimering indeholder brugen af overskrifter, indhold og placering af søgeord. Links som er en vigtig del af SEO-optimeringen, hører både under den tekniske og on-page optimeringen. Med links menes der både interne og eksterne links. De interne links er med til at fortælle Google om din hjemmesides indhold, mens eksterne links er med til at skabe troværdighed til din virksomheds hjemmeside.

BENYT DE RIGTIGE SØGEORD

At lave en søgeordsanalyse er vigtigt for at lave godt SEO arbejde. De rigtige søgeord skal derfor først identificeres, inden der kan skrives fantastisk og relevant indhold til din hjemmeside. Når der laves en søgeordsanalyse, opnås der også et indblik i hvad din målgruppe søger efter og hvad efterspørgslen generelt er.

Med de rigtige søgeord kan din virksomhed opnå en højere placering på Google, mere trafik og flere besøgende.

SEO-OPTIMERING KAN ALTID BETALE SIG

Brugeroplevelsen af din hjemmeside er enormt vigtig, når du laver betalt markedsføring såsom Google Ads, annoncering på de sociale medier o.l. Hvis du har lavet en fin annonce, som skaber interaktion på din hjemmeside, så er du allerede godt på vej. Men er din hjemmeside langsom, har den ikke relevant indhold som matcher dine annoncer o.l., så klikker de besøgende hurtigt ud fra sitet. Dette gavner ikke din placering på Google, og samtidig har du smidt penge i gode annoncer, som dog ikke konverterer pga. en dårlige optimeret hjemmeside.

LAD OS OPTIMERE DIN HJEMMESIDE

Der er mange ting at holde styr på, og SEO-optimering er noget der aldrig slutter. Hos Keydesign hjælper vi gerne med optimering af din hjemmeside. Vi kan ligeledes stå for vedligeholdelsen. Når din virksomhed har fået optimeret jeres hjemmesiden, vurdere vi resultaterne. Eventuelle problemer identificeres, så vi hele tiden sikrer at din virksomhed er synlig på Google.

 

Som nævnt er brugeroplevelsen af din hjemmeside enormt vigtig, når du laver betalt markedsføring. Er din hjemmeside optimeret, vil du opnå en højere ranking på Google og gøre det muligt for potentielle kunder at finde dine produkter og din virksomhed.

 

Så SEO kan ALTID betale sig. 

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this