Mosegårdshaven Karlslunde - Boligudlejning

Mosegårdshaven er beliggende i Karlslunde, og indeholder 102 eksklusive rækkeboliger til udlejning. Bebyggelsen fordeler sig på tre forskellige boligtyper på henholdsvis 95 m2, 123 m2 samt 155 m2. Det er Fischer Ejendomme der står for opførslen samt udlejningen af disse skønne boliger.

Hos Keydesign har vi hjulpet Fischer Ejendomme med markedsføringen af disse boliger via Online Marketing.

VORES ROLLE

Vores arbejde

På Mosegårdshaven har vi stået for et komplet set-up af Online Marketing med alt fra søgbarhed på Google til kampagner på sociale medier som Facebook og Instagram. Derudover har vi stået for fotografering af boligerne, herunder dronefotos samt udarbejdelse af landingsside.

Kunden

Fischer Ejendomme bygger og udlejer indbydende og moderne boliger til familier over hele landet. I det daglige administrere de ikke mindre end 750 boligenheder. Virksomheden er familieejet, og drives i dag af Christian Fischer og hans ansatte.

Fischer Ejendomme står blandt andet bag boligområderne Bladhusene i Fredensborg og Lunden i Odense.

Antal boliglejemål: 750

Mosegårdshaven Karlslunde - dronefoto

Har du lyst til, at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.