Rådgivning

Vælg den rigtige marketingstrategi

Hos Keydesign er vi eksperter indenfor online og offline markedsføring, og det er en naturlig del af vores processer at tilbyde marketingrådgivning som en del af vores ydelser.

Marketing indeholder mange discipliner, og kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Selvom marketing kan virke ligetil, er der mange aspekter, du som virksomhed skal være opmærksom på, og det er ikke noget, man bare lige gør. Vi kender vigtigheden af at udarbejde en marketingstrategi ud fra netop din målgruppe. Vigtigheden i at ramme den rigtige målgruppe, på de rigtige kanaler og på det rigtige tidspunkt. Dette er med til at sikre, at din markedsføring skaber salg og på den måde skaber værdi for din virksomhed. Derfor foretages der altid en strategisk analyse, inden marketingstrategien udarbejdes.

Hos Keydesign ved vi, hvad tallene betyder. Vi vurderer de opsatte kampagner, og kommer gerne med nye idéer og muligheder. Vi hjælper med at opsætte den rigtige marketingstrategi og sikrer, at din virksomhed når helt i mål.

Marketing og rådgivning

Online marketing er blevet en stor spiller indenfor markedsføring og har overhalet offline marketing, som har været det mest benyttede i mange år.

Én af fordelene ved online markedsføring er nemlig, at det er målbart. Dette gør det nemmere at måle og vurdere om de tiltag, I laver ude i virksomheden, har den ønskede effekt. På den måde bliver det nemmere at bruge marketingbudgettet rigtigt, da der hurtigt kan vurderes online, om en markedsføringskampagne skaber trafik og omsætning. Hvis ikke dette er tilfældet, er det nemt at igangsætte nye tiltag.

Dette gøres via værktøjerne som Google Analytics, Google Tag Manager og Google Search Console. Her er det muligt at opsætte sporing på virksomhedens hjemmeside, hvor trafik, brugeradfærd, konverteringer og omsætning analyseres. Ud fra disse sporinger bliver det muligt at justere og optimere sitet. Samtidig kan der opsættes mål, der gør det hele mere overskueligt. 

Hos Keydesign er disse tal en stor del af hverdagen, og vi holder øje med at tingene fungerer, eller om der er brug for ændringer i virksomhedens marketingstrategi.

Udover online marketing, så benyttes offline marketing stadig og vil, for flere virksomheder, være en vigtig brik i marketingstrategien. Vi har stor erfaring med offline marketing og ikke mindst at kombinere den med online marketing.

Jakob Harrestrup - Keydesign

mød vores specialist

Markedsføring er en vigtig del af det at drive en virksomhed, og med den rigtige rådgivning kan det skabe stor værdi for din virksomhed.

Jakob har i mange år arbejdet med online- og offline marketing. Han ved, hvad der virker og er også klar til at hjælpe DIN virksomhed. 

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om grafik, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.