Keydesign logo_hvid

CASE - DENCON

Dencon indretter kontorer, receptioner og kantiner med deres innovative løsninger til et bedre arbejdsmiljø

Dencon

Siden 1964 har Dencon givet diverse virksomheder over hele Europa et særligt dansk udtryk, når det gælder indretning af kontorer, kantiner og receptioner. Det danske DNA betyder, at Dencon har stor fokus på detaljer, kvalitet og funktionalitet. Alt er lavet af danske designere og arkitekter, hvortil stort set alt er produceret på deres danske fabrik. Alt hvad der produceres giver innovative løsninger til menneskers arbejdsmiljøer.

Antal ansatte: 20

Vores rolle:

3D VISUALISERING

Vi har udarbejdet 3D visualiseringer til Dencons produkter, så der fremstår miljøbilleder i katalogerne. 3D billederne giver et indtryk af, hvordan man kan indrette kontorer, kantiner og receptioner med Dencons danske DNA.

VIDEO

Vi har lavet undertekster til en produktvideo for Dencon, hvor Asger Jakobsen fortæller hvorfor “Plint” er fremtidens fleksible kontorindretning. Denne video er lavet, så der både er en version på dansk og på engelsk. Videoen er blandt andet brugt på Dencons hjemmeside.

PIXIBOG OG KATALOGER

Vi har lavet denne Pixibog, som skal hjælpe kunderne til nemt og hurtigt at kunne lægge en ordre hos Dencon. Ud fra Dencons designmanual, har vi opsat det grafiske look med billeder og tekst. Det samme har vi gjort til Dencons produktkataloger.


3D visualiseringer til kontorer, receptioner og kantiner

Et tæt samarbejde

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Jeg kan godt lide at Keydesign er en virksomhed, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, samt Keydesign er en lokal virksomhed, hvor det altid er muligt med en samtale ansigt til ansigt.

Kenn Thuesen

Indehaver, Thuesen Farver & Idéer

Keydesign er et dejligt sted at komme. Vi har altid en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Karsten Kammer

Salgschef, Gøma A/S

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this