Hos Keydesign har vi lavet produktkataloger og andre tryksager til Dencons flotte kontormøbler. Vi har lavet 3D visualiseringer af Dencons designs, så der fremstår miljøbilleder samt almindelige produktfotos i produktkatalogerne. 3D billederne giver et indtryk af, hvordan man kan indrette kontorer, kantiner og receptioner med Dencons danske DNA.
Når der laves kataloger, skal disse også have en grafisk gennemført opsætning. Her har vi haft fokus på valgmuligheder, materialer samt produktnumre til bestilling.

VORES ROLLE

Vores arbejde

For Dencon har vi lavet produktkataloger og en enkelt pixibog. Disse er uddelt til kunder, så der er mulighed for at lære mere omkring produkterne i egne rammer. I sammenhæng med katalogerne og pixibogen, har vi også skullet lave tekster, der beskriver produkterne bedst muligt.

Kunden

Siden 1964 har Dencon givet diverse virksomheder over hele Europa et særligt dansk udtryk, når det gælder indretning af kontorer, kantiner og receptioner. Det danske DNA betyder, at Dencon har stor fokus på detaljer, kvalitet og funktionalitet. Alt er lavet af danske designere og arkitekter, hvortil stort set alt er produceret på deres danske fabrik. Alt hvad der produceres giver innovattive løsninger til menneskers arbejdsmiljøer.

Antal ansatte: 20

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring indenfor marketing og 3D visualiseringer. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.