CASE - DENCON

Dencon indretter kontorer, receptioner og kantiner med deres innovative løsninger til et bedre arbejdsmiljø.

Dencon - direktør Henrik Søgaard Feld
Dencon_300px_grå

Dencon

Siden 1964 har Dencon givet diverse virksomheder over hele Europa et særligt dansk udtryk, når det gælder indretning af kontorer, kantiner og receptioner. Det danske DNA betyder, at Dencon har stor fokus på detaljer, kvalitet og funktionalitet. Alt er lavet af danske designere og arkitekter, hvortil stort set alt er produceret på deres danske fabrik. Alt hvad der produceres giver innovative løsninger til menneskers arbejdsmiljøer.

Antal ansatte: 20

Vores rolle:

Dencon katalog
Dencon katalog

Dencon katalog (3)
Dencon katalog (3)

Pixi gif
Pixi gif

NYE MULIGHEDER

For Dencon var det helt sikkert: der skulle 3D visualiseringer til deres kataloger. For selvom møblerne ikke var færdigproduceret, kunne de nu markedsføre dem alligevel. Dette gav indkomst før tid, og der var nu større mulighed for produktion. Dencons flotte finish og minimalistiske stil blev udtrykt gennem disse tryksager. Samtidigt var det vigtigt, at farvevalget gik igen. Der har derfor været fokus på deres smukke neutrale farver for at skabe genkendelighed.

 

Dencon er stadig én af vores faste samarbejdspartnere, hvor vi skaber 3D visualiseringer af deres produkter. Et samarbejde vi for alvor er glade for, da det giver os mulighed for at videreudvikle os indenfor 3D og Dencon mulighed for vækst.

Et tæt samarbejde?

HVAD SIGER VORES KUNDER?

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Navn(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this