Content Marketing - Keydesign

Content Marketing

Content Marketing - tekster der skaber salg

Informationsmængden stiger og stiger, og det er derfor blevet endnu vigtigere for din virksomhed at skrive gode, fængende og motiverende tekster. Dette gælder på alle platforme, hvor din virksomhed befinder sig. Uanset om det er din hjemmeside, din onlinemarkedsføring eller teksten i dine brochurer.

Når der udarbejdes Content Marketing, har virksomhedens ”Tone of Voice” stor betydning. Du behøver derfor ikke skrive store flotte ord, som du ikke engang selv forstår og samtidig love noget helt fantastisk – som du måske ikke kan overholde. Det er derimod vigtigt at skrive om det, som din målgruppe ønsker at høre, og at det du skriver, også er det dine kunder oplever ved alle virksomhedens Touch Points.

Når vi skriver tekster for din virksomhed, er vores intention i bund og grund at skabe relevant, fængende og attraktivt indhold, som får dine potentielle kunder til at konvertere. Altså Content Marketing der får dem til at købe dine produkter eller ydelser.

TEKSTER DER SKABER VÆRDI

Via velformulerede og markedsorienterede tekster kan vi skabe stor værdi for din virksomhed. Dette skyldes at korrekt, målrettet og relevant kommunikation er med til at skabe troværdighed blandt dine kunder og fremtidige nye kunder. Samtidig forbedre relevante tekster søgeoptimeringen på Google, og det bliver på den måde nemmere for din virksomhed, at blive fundet blandt søgeresultaterne på Google.

Hos Keydesign sætter vi os altid grundigt ind i din virksomhed, jeres værdier og målgrupper inden vi går i gang med Content Marketing. Det er vigtigt, at vi sammen finder ud af hvilket budskab, I ønsker at sælge, og hvad vi skal overbevise jeres modtagere om. Dette giver os mulighed for at lave et materiale, der skaber interesse, giver modtagerne lyst til at læse, og ikke mindst, læse videre.

mød vores specialist

Gør det du er bedst til, nemlig det at drive din virksomhed og lad os gøre det vi er bedst til, nemlig markedsføring.

Skal vi stå for din din Content Marketing? Tag gerne fat i Morten og hør hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om Content Marketing, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.