Egeskoven er et nyt stort boligområde i Viborg. Et projektbyggeri med 52 nyopførte rækkehuse, alle bygget som moderne dobbelthuse på 105 kvm. Placeret lige op ad Viborg Plantage, omringet af gamle egetræer og med heste i baghaven er dette ejendomsprojekt igangsat af Innovater, i samarbejde med Vestergaard Konstruktion.

Egeskoven indeholder 52 rækkehuse til udlejning, som varetages og udføres af Nybolig, Viborg.

Vi har hjulpet Innovator med markedsføringen af dette store projekt og vi har været med lige fra starten af med alt fra offline til online marketing. 

VORES ROLLE

Vores arbejde

Med 52 moderne rækkehuse skal der være en branding, der afspejler det unikke område, tæt ved den gamle plantage og de flotte nye moderne hjem.

Grafikken skal sammenspille med brandingen, der holdes let og elegant med et morderne udtryk og farver i tidens trends. 

Vi har hjulpet Innovator med alt fra online marketing til tryksager med fokus på markedsføring af boligerne, området og mulighederne for mulige kommende lejere inden projektet stod færdigt.

Kunden

Keydesign har hjulpet Innovater med markedsføring og 3D visualiseringer af projekt Egeskoven. Innovater beskæftiger sig med projektudvikling af ejendomme og har flere års erfaring med en stor portefølje af projekter i hele landet. 

3D visualisering Egeskoven Viborg - Keydesign

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.