Email marketing - Keydesign

Email marketing

Markedsføring målrettet din målgruppe

Med email marketing kan vi målrette markedsføringen efter netop din målgruppe. Og dit budskab forsvinder ikke med det samme igen, i modsætning til på de sociale medier. Du er garanteret, at dine mails bliver modtaget, og du har mulighed for at analysere på dataene. Du kan se, hvor mange der åbner dine mails, hvor mange der bliver reageret på – og af hvem. På den måde er det muligt at optimere din markedsføring løbende.

BOOST DIT SALG VIA E-MAIL MARKETING

Email markedsføring er en god måde at skabe top-of-mind.. Samtidig er den med til, at pleje og styrke relationerne mellem jer og modtagerne, af jeres nyhedsmails. Med email marketing er I allerede langt nede i konverteringstragten, og på den måde tæt på salg.

Når I benytter email markedsføring, er det muligt at segmentere jeres mailliste. Her kan I vælge at opdele modtagerne i forskellige segmenter, med hvert deres budskab. På den måde sikres det, at jeres virksomhed kun sender relevant indhold ud til brugerne, så de hele tiden finder jeres virksomhed interessant.

I modsætning til Facebook og andre online platforme er virksomhedens email kanal jeres helt egen, og et medie I selv er herre over. I styrer selv budskabet, og har på den måde mulighed for, at lave en mere direkte og personlig kommunikation med modtagerne.

MANUEL ELLER MARKETING AUTOMATION

Der findes to former for email marketing. Den manuelle form som benyttes, når der sker noget tidsbestemt og aktuelt i virksomheden, og som vil være interessant for jeres målgruppe. Og så er der Marketing Automation. Dette er de automatiserede emails, som trigges af en specifik handling. Dette kunne være tilmelding til et nyhedsbrev, hvor der altid modtages samme velkomstmail til hver modtager. Den ene form udelukker ikke den anden, og kan med fordel benyttes i en kombination. Hos Keydesign benytter vi værktøjet ActiveCampaign til at udsende disse emails.

Hos Keydesign kan vi hjælpe jeres virksomhed med email marketing. Og gjort på den rigtige måde, kan det blive en af jeres stærkeste digitale markedsføringskanaler. Vi er et kreativt team, der kan stå for tekstforfatning, foto mv. og vi tilbyder kompetencer indenfor både manuelle og automatiserede mails.

Katarina Lindberg - Keydesign

mød vores specialist

Katarina er specialist indenfor email marketing. Uanset om I har brug for enkeltstående mails eller overvejer at opsætte et Marketing Automation Flow, så følger hun jer trygt igennem denne proces.

Har I spørgsmål, så tag fat i Katarina – hun står klar til at hjælpe!

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om email marketing, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.