Lunden er et nyetableret boligområde, opført i Agedrup på Fyn. Området indeholder 266 eksklusive udlejningsrækkehuse, der alle har egen have og et skønt orangeri. Boligområdet er opført af Fischer Ejendomme, der ligeledes står bag boligprojekter som Bladhusene og Mosegårdshaven.

Vi har været med hele vejen i dette projekt. Lige fra opstart hvor 3D visualiseringerne af projektet blev søsat og til udlejningen af boligerne.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Hos Keydesign har vi stået for 3D visualiseringen af Lunden. Derudover har vi oprettet og designet en decideret hjemmeside til Lunden samt udarbejdet et prospekt som begge har kunnet offentliggøres længe inden projektet var færdigbygget via de fotorealistiske 3d visualiseringer.

Derudover har vi hjulpet med logodesign, avisannoncer samt et komplet set-up af online marketing med alt fra søgbarhed på Google til kampagner på de sociale medier.

Kunden

Fischer Ejendomme bygger og udlejer indbydende og moderne boliger til familier over hele landet. I det daglige administrere de ikke mindre end 750 boligenheder. Virksomheden er familieejet og drives i dag af Christian Fischer og hans ansatte.

Antal boliglejemål: 750

Har du lyst til, at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.