Logo design

Virksomhedens ansigt udadtil

Et logo hører under virksomhedens visuelle identitet, og er dermed en del af din virksomheds ansigt udadtil. Logoet er et symbol, der gør dit brand genkendeligt, og er noget af det vigtigste i virksomhedens kommunikation. Det skal underbygge din virksomheds DNA og være designet til at fungere på alle medier og i flere forskellige størrelser.

Hav altid i tankerne, at genkendelighed er essensen i et godt og brugbart logo

Logo - enkelt og let at huske

Et logo består oftest af et symbol eller tekst – eller de to i en kombination. Når vi udarbejder dit unikke logo, har vi altid i tankerne, at det skal være enkelt, let at huske, appellere til din virksomheds målgruppe og skabe positive associationer. Dette gøres for at øge genkendelsen af dit brand.

Vi laver naturligvis altid dit logo skalerbart, og sikrer at det fungerer både i positiv og negativ. Dette sikrer, at det kan fungere på alle elementer og på dine forskellige platforme, såsom hjemmeside, Facebook, flyers o.l. Da din virksomhed skal eksistere i mange år fremover, er det vigtigt for os, at vi rammer et udtryk, der ikke er for tidsbestemt. Farvevalget på virksomhedens logo er en vigtig faktor, og skal være gennemgående og skabe en rød tråd på alle dine platforme og elementer. Vi udvælger en farvepalette, der afspejler din virksomheds identitet og skaber det udtryk du gerne vil genkendes på. Derefter udvælges hvilken skrifttype der skal kendetegne din virksomhed.

Vi kan hjælpe med at lave dit logodesign

At designe et logo kræver grundige overvejelser, da det ikke er noget, du bare lige udskifter. Så vær grundig i din beslutning, når du lægger dig fast på et logo. Her giver vi naturligvis gode råd og vejledning omkring, hvad vi tænker, vil fungere i det daglige. Hos Keydesign har vi alt samlet ét sted, og kan hjælpe dig og din virksomhed med opbygning eller fornyelse af din visuelle identitet, udarbejdelse af visitkort, brochure o.l.

mød vores specialist

Morten har et godt øje for de små detaljer og så kender han vigtigheden af, at jeres logo udstråler samme kvalitet som jeres produkter.

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om logodesign, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.