Online Marketing

Online marketing - markedsføring på nettet

Online marketing er en bred betegnelse for markedsføring, der foregår via online medier som hjemmesider, Google, Facebook, Instagram, Snapchat m.m. Målet for online marketing er, at reklamere for din virksomheds produkter eller ydelser gennem digitale kanaler. Via den digitale udvikling har flere og flere virksomheder set vigtigheden af, ikke blot at være til stede online, men også vigtigheden og mulighederne ved online markedsføring.

Digital marketing er stort set umulig at undgå. Uanset hvilken form for virksomhed du driver, om det er en webshop eller en fysisk butik. Selvom du ikke handler på nettet, benytter de fleste Google og andre digitale medier til at læse anmeldelser, finde adressen på den fysiske butik eller til at finde hvilke butikker, der sælger de produkter de mangler.

Hvad gør du selv, når du står og mangler frisørens åbningstider, mangler en brugermanual på din vaskemaskine eller måske mangler inspiration til aftensmaden derhjemme? Det at være online er blevet en fast del af forbrugerens hverdag, og derfor bør du som virksomhed også være synlig online, da det er der dine kunder og potentielle nye kunder befinder sig.

DERFOR ER DIGITAL MARKETING VIGTIG

Online Marketing er markedsføring, der foregår digitalt, og i modsætning til offline markedsføring som tryksager, skilte, tv-reklamer mv. så er der med markedsføring online uendelige muligheder for at brande din virksomhed og nå ud til netop din målgruppe. Derudover er denne form for markedsføring målbart, og det er derfor nemt at vurdere, om ens online aktivitet har den ønskede effekt, eller der skal laves tilretninger. Mulighederne er mange ved online markedsføring, og det bliver dermed muligt at være kreative og eksperimenterende, uden det går ud over markedsføringsbudgettet.

Har du et ønske om at blive mere synlig Online, er det vigtigt at udarbejde en marketing strategi. Dette sikrer, at du udnytter virksomhedens ressourcer bedst muligt, samtidig er du sikker på, at din indsats skaber kendskab og vækst i din virksomhed.

SEO

Søgemaskine optimering

Som virksomhed er det vigtigt at blive fundet på Google, når forbrugerne søger efter produkter og virksomheder digitalt. Der er mange om buddet, og det er derfor vigtigt at SEO-optimere sin hjemmeside både via overskrifter, de rigtige søgeord og hjemmesidens brugervenlighed. Dette gøres for at opnå en højere rangering i de organiske søgeresultater på Google og på den måde lettere blive fundet af potentielle kunder. Lad os hjælpe din virksomhed med SEO-optimering. Vi finder de rette søgeord, inkorporerer dem i dine tekster og sikre at din hjemmeside bliver fundet på Google.

Læs mere om SEO.

PPC

Pay Per Click Marketing

En måde at lave Online Marketing på, er gennem det man kalder PPC annoncering. Dette er markedsføring, hvor du som virksomhed kun betaler, når potentielle kunder klikker på din annonce. Dette kan gøres på flere forskellige platforme, såsom Google, Facebook, YouTube mv.
Hos Keydesign hjælper vi med opsætning af kampagnerne. Herefter analyserer vi kampagnen og tilretter efterhånden, som vi modtager data. Dette er med til, at sikre at dine kunder finder din virksomhed, når de har et behov.


Læs mere om PPC annoncering

SOME

SOCIAL MEDIA

Social Media er Online Marketing via kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat m.m. Denne form for digital markedsføring har til hensigt at lokke kunderne over på din virksomheds hjemmeside. Dette gøres ved at lave godt indhold, med oplysende content, og fængende grafik m.m. Disse kanaler er yderst effektive, til at skabe et behov hos dine kunder. Vi har stor erfaring i både organisk og betalt annoncering på de sociale medier, samt efterfølgende analyse. Hos Keydesign har vi alt samlet ét sted, og kan på den måde klare alle marketingopgaver for din virksomhed. 

Læs mere om Social Media.

WWW

Hjemmesider

Har din virksomhed ingen hjemmeside, er ovennævnte SEO-optimering, PPC markedsføring og Social Media ikke relevant. Derfor er din hjemmeside, et helt essentielt element i din Online marketing. En hjemmeside danner grundlaget for din Online Markedsføring og det er derfor vigtigt at den røde tråd opbygges mellem denne og alle virksomhedens Touch Points. Hos Keydesign har vi stor erfaring med opbygning af hjemmesider. Uanset om du står med en nyetableret virksomhed, eller blot ønsker at modernisere din nuværende hjemmeside. Læs mere om hjemmesider.

Læs mere om hjemmesider.

Katarina Lindberg - Keydesign

mød vores specialist

Vi lever i en digital verden, og som virksomhed med ambitioner, er Online Marketing et must. Har din virksomhed brug for hjælp, til at komme ud over den digitale rampe, så tag fat i Katarina. Hun står klar til at hjælpe, vejlede samt føre projekter ud i livet.

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om Online Marketing, eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne.