Keydesign logo_hvid

CASE - GØMA A/S

GØMA blev grundlagt i 1975 som specialforhandler af slamsugere, møgspredere og sidenhen gylleudstyr.

GØMA since 1975 logo negativ

GØMA A/S

Leverer alt i udstyr som Gyllevogne, Slamsugere, Gyllerørere, Gødningsmaskiner, Stalgødningsspredere, Slangebomme, Nedfældere til brug i landbruget.

Antal ansatte: 54

Vores rolle hos GØMA:

Katalog
Katalog

Hjemmeside
Hjemmeside

Logo_Gøma
Logo_Gøma

Hjemmeside
Hjemmeside

Logo_Gøma
Logo_Gøma

Katalog
Katalog

Efter Keydesign kom til, er vores markedsføring blevet mere professionel og matcher vores produkters kvalitet.

Karsten Kammer, Salgschef – GØMA A/S

ET GODT SAMSPIL

Hos Keydesign ligger vi meget vægt på den gode kommunikation og samspillet med vores kunder. Det kan man i den grad sige vi oplever sammen med Gøma.  

 

Vi har sammen med salgschefen og medejer af Gøma udarbejdet og skabt en ny identitet, lavet en strategi i forhold til internationaliseringsprocessen samt hjulpet med implementeringen af disse.

 

Selvom verdenen bliver mere og mere digitaliseret, så er der nogle brancher hvor et fysisk katalog stadig giver mening. Her kan nævnes Gøma. De yder nemlig stadig den service at tilbyde deres kunder et velfunderet og velsammensat fysisk katalog. Vi hos Keydesign er så heldig at være en del af denne proces. Vi står for den grafiske opsætning samt contentdelen med sprogversioneringer til det svenske, tyske og engelske marked. Derudover står vi for at sende kataloget i trykken, så de er klar til at blive delt ud. Kataloget er naturligvis også tilgængeligt online.

Karsten Kammer, Salgschef

Info_ikon_grøn

OPFYLDTE VORES ØNSKE

Vi valgte i sin tid Keydesign, da vi ønskede en samarbejdspartner, hvor vi følte os tryg og i gode hænder fortæller Karsten Kammer salgschef for Gøma. Samtidig kunne vi godt lide konceptet med en ekstern marketingmedarbejder, som vi kunne benytte, når der var brug for det.

Hos Gøma havde vi et ønske om at kvaliteten af vores markedsføring skulle matche kvaliteten på vores produkter. Desuden havde vi brug for at øge kendskabsgraden til vores produkter, både i Danmark og på eksportmarkedet. Derfor er det enormt vigtigt at markedsføringen og vores produkters kvalitet afspejler hinanden. Denne opgave har Keydesign løst helt perfekt. 

Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet med Keydesign, og efter de er kommet til, er vores markedsføring blevet langt mere professionel.

Derudover er Keydesign et dejligt sted at komme. Vi har altid haft en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Et tæt samarbejde

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Jeg kan godt lide at Keydesign er en virksomhed, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, samt Keydesign er en lokal virksomhed, hvor det altid er muligt med en samtale ansigt til ansigt.

Kenn Thuesen

Indehaver, Thuesen Farver & Idéer

Keydesign er et dejligt sted at komme. Vi har altid en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Karsten Kammer

Salgschef, Gøma A/S

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this