Keydesign logo_hvid

hvad adskiller dig fra dine konkurrenter

BRANDING AF DIN VIRKSOMHED

Branding af din virksomhed, ikke det produkt eller den service du sælger. Din virksomheds branding er det der skiller din virksomhed ud fra alle de andre. Nogle af de bedste virksomheder der har skabt sig et brand er f.eks. Coca cola, Nike og Apple.

Keydesign Logo

HVAD ER BRANDING?

Ønsker din virksomhed blot at konkurrere på pris, så behøver du ikke koncentrere dig om, hvad branding er, og hvordan du brander din virksomhed. Dog er det ikke sjovt at konkurrere kun på pris. Du bør derfor tænke ind, hvordan din virksomhed kan adskille sig fra konkurrenterne.

 

Branding har til formål at skabe en specifik mening eller opfattelse af din virksomhed og jeres produkter. Et godt sted at starte er ved ALTID at indfri eller overstige dine kunders forventninger. Kan du indfri dette punkt, er du allerede godt i gang med at brande din virksomhed – og på en positiv måde.

OPFATTELSEN AF DIN VIRKSOMHED

Når vi udarbejder markedsføringsmateriale til din virksomhed, er det vigtigt, at det budskab vi former, også lever op til produkterne og kundeservicen i din virksomhed. Oplevelsen med din virksomhed må faktisk gerne overstige det lovede i markedsføringen, så dine kunder går fra din virksomhed med en oplevelse af at have fået noget udover det sædvanlige. At blive set, at blive hørt og lidt ekstra forkælet. For at formidle det rigtige budskab, sætter vi os altid grundigt ind i din virksomhed, og derefter finder vi sammen de budskaber, der skal benyttes i brandingen af din virksomhed.

 

Det er vigtigt at understrege, at brandingen ikke kommer fra den ene dag til den anden. Det kræver vedholdenhed. Men bliver den røde tråd skabt gennem markedsføringen, virksomhedens produkter og services, får kunderne en positiv tilgang til din virksomhed. Så har du lige pludselig andre ting at konkurrere på end prisen, og mulighed for at skabe en sund forretning.

 

Branding handler også om at gøre din virksomhed attraktiv, ikke blot overfor dine kunder, men også overfor dine ansatte, samarbejdspartnere osv.

VI HJÆLPER DIN VIRKSOMHED PÅ RETTE VEJ

Branding af din virksomhed kan gøres på flere forskellige kanaler, men skal naturligvis tilpasses din virksomhed og dens målgruppe. Vi er specialister indenfor blandt andet hjemmesider, grafik, tekster, online marketing og meget mere. 

Hos Keydesign står vi klar til at hjælpe med branding af din virksomhed. Vi har mange års erfaringen indenfor marketing, og har derfor prøvet det før og med stor succes. 

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this