Branding

Branding

Branding - gør din virksomhed attraktiv

Branding af din virksomhed, ikke det produkt eller den service du sælger. Din virksomheds branding er det, der skiller din virksomhed ud fra alle de andre. Nogle af de bedste virksomheder, der har skabt sig et brand, er f.eks. Coca cola, Nike og Apple.

HVAD ER BRANDING?

Ønsker din virksomhed blot at konkurrere på pris, så behøver du ikke koncentrere dig om, hvad branding er, og hvordan du brander din virksomhed. Dog er det ikke sjovt kun at konkurrere på pris. Du bør derfor tænke ind, hvordan din virksomhed kan adskille sig fra konkurrenterne. Branding har til formål at skabe en specifik mening eller opfattelse af din virksomhed og jeres produkter. Et godt sted at starte, er ved ALTID at indfri eller overstige dine kunders forventninger. Kan du indfri dette punkt, er du allerede godt i gang med at brande din virksomhed – og på en positiv måde.

BRANDING - OPFATTELSEN AF DIN VIRKSOMHED

Når vi udarbejder markedsføringsmateriale til din virksomhed, er det vigtigt, at det budskab vi former, også lever op til produkterne og kundeservicen i din virksomhed. Oplevelsen med din virksomhed må faktisk gerne overstige det lovede i markedsføringen, så dine kunder går fra din virksomhed med en oplevelse af at have fået noget udover det sædvanlige. At blive set, at blive hørt og lidt ekstra forkælet. For at lave det rigtige budskab sætter vi os altid grundigt ind i din virksomhed, og derefter finder vi sammen de budskaber, der skal benyttes i brandingen af din virksomhed.

Det er vigtigt at understrege, at brandingen ikke kommer fra den ene dag til den anden. Det kræver vedholdenhed. Men bliver den røde tråd skabt gennem markedsføring, virksomhedens produkter og services, får kunderne en positiv tilgang til din virksomhed. Så har du lige pludselig andre ting at konkurrere på end prisen og mulighed for at skabe en sund forretning.Branding handler også om at gøre din virksomhed attraktiv, ikke blot overfor dine kunder, men også overfor dine ansatte, samarbejdspartnerne osv.

Branding af din virksomhed kan gøres på flere forskellige kanaler, men skal naturligvis tilpasses din virksomhed og dens målgruppe. Vi er specialister indenfor blandt andet hjemmesider, grafik, tekster, online marketing og meget mere. 

Hos Keydesign står vi klar til at hjælpe med branding af din virksomhed. Vi har mange års erfaringen indenfor marketing, og har derfor prøvet det før – og med stor succes. 

Jakob Harrestrup - Keydesign

mød vores specialist

Branding af din virksomhed er helt essentielt for at skabe vækst. Jakob har mange års erfaring indenfor marketing og branding af virksomheder og står klar til, sammen med dig, at løfte din virksomhed til nye højder.

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om Branding, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.