Bladhusene er beliggende i Fredensborg og rummer 72 familieboliger, som fordeler sig på tre forskellige boligtyper. Fischer Ejendomme står for opførelsen samt udlejningen af disse skønne boliger.

Hos Keydesign har vi hjulpet med at få disse boliger udlejet via online marketing.

VORES ROLLE

Vores arbejde

På Bladhusene har vi hos Keydesign stået for et komplet set-up af Online Marketing med alt fra søgbarhed på Google til kampagner på sociale medier som Facebook og Instagram. Derudover er der udarbejdet landingsside, Email Marketing, brandmark samt fotografering af boligerne.

Kunden

Fischer Ejendomme bygger og udlejer indbydende og moderne boliger til familier over hele landet. I det daglige administrere de ikke mindre end 750 boligenheder.

Virksomheden er familieejet, og drives i dag af Christian Fischer og hans ansatte. Fischer Ejendomme står blandt andet bag boligområderne Lunden og Mosegårdshaven.

Antal boliglejemål: 750

Bladhusene Fredensborg

Har du lyst til, at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.