Dronebillede - Keydesign

FOTOGRAFERING OG DRONE

Billeder der fanger brugerens interesse

Verdenen foregår mere og mere online, og der bruges mere tid end nogensinde før på platforme som sociale medier, filmstreaming, nyhedsopdateringer mv. Dog er kundernes krav blevet større, til det de ser og læser. Som virksomhed har du ikke mange sekunder til, at fange brugernes interesse, før de er videre. Noget du kan differentiere din virksomhed på, og som er god til at bevare brugernes interesse, er fængende video og billeder.

TÆNK MARKEDSFØRING IND I DINE billeder

At tænke din virksomheds budskaber og markedsføring ind i dine billeder, er helt essentielt. Vi tager professionelle billeder, som derefter redigeres, så de passer til dine behov, og kan benyttes på flere platforme. Derudover bliver din hjemmeside mere overskuelig med professionelle billeder og samtidig øges sidens troværdighed.

Visuelle elementer som billeder, er med til at øge dine brugeres opmærksomhed. Virksomhedens billeder skal derfor være gode og gennemtænkte, så du kan skille sig ud fra dine konkurrenter. Samtidig er det hurtigere for hjernen at behandle informationen fra et overbevisende billede, end fra en tekst. Følelser har stor betydning i dine kunders købsbeslutning, og her er det nemmere med billeder, at vække de rigtige følelser, samt skabe øget engagement. Og så skaber gode billeder bare flere leads til din virksomhed.

Drone

Har du nogensinde tænk over – hvordan din virksomhed kan skille sig ud fra konkurrenterne? Hvordan du kan præsentere din virksomhed, dine produkter eller noget helt tredje på en helt unik måde? Så har vi et forslag – Hvad med at tage din målgruppe med op i droneperspektiv. Her vil du kunne give dem det store forkromede overblik – og de vil elske det.

Drone - det perfekte redskab

TIL AT VISE DIT BYGGEPROJEKT FREM

Med droneoptagelser har du mulighed for at skabe et større overblik over dit byggeprojekt. Både hvordan projektet skrider frem, men det giver også, ved større byggeprojekter, muligheden for at dokumentere sit arbejde.

Hos Keydesign har vi stor erfaring med at lave droneoptagelser af byggeprojekter. Med droneoptagelser kan vi få alle vinkler med, og samtidig er det et super godt redskab til at forklare processen.

Se mere om projektbyggeri

TIL AT VISE DINE MASKINER FREM NÅR DE ER I AKTION

Sælger du produkter som maskiner, hvor det kan være svært at demonstrere, hvad de i virkeligheden kan? Så bør du overveje droneoptagelser. Med dronefilm får du muligheden for at vise dine maskiner frem, når de er i funktion. Uanset hvordan du arbejder med maskinerne, så indfanger dronefilmen dem fra alle leder og kanter, både stilstående og i bevægelse. På den måde opnås der overblik og forståelse for maskinernes funktionalitet.  

TIL AT SKABE HUSSALG

Bygger og sælger din virksomhed huse, og vil du som alle andre gerne minimere liggetiden og sælge husene med det samme, de er indflytningsklare. Så er der mange muligheder. Du kan gøre som alle andre og forsøge at sælge husene via billeder og video. Dette kan give dine kunderne et godt indblik i, hvordan huset ser ud. Men hvorfor gøre som alle andre. Hvorfor ikke skille sig ud og fremvise hver detalje på huset, og på den måde skabe et mere autentisk indtryk hos køberne? Med droneoptagelser er det ikke kun huset og haven der kan optages, men også hele området huset er beliggende i. Her kan dine kunder få mange af deres spørgsmål besvaret, uden at de skal gøre ret meget selv. Spørgsmål som; Hvor tæt på hinanden ligger husene? Er det tæt på skov og natur? Ligger huset tæt på indkøbsmuligheder, institutioner og skole? Med drone kan dine kunder danne sig et indtryk, ikke blot af huset, men af hele området. Er du i tvivl, om droneoptagelser vil give mening for din virksomhed? Så kontakt os. Så finder vi tid i kalenderen til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder din virksomheds behov.

BLIV FUNDET I MÆNGDEN MED GODE BILLEDER

Benytter din virksomhed online markedsføring, er der er et kæmpe potentiale i professionelle billeder. Både indenfor Facebook annoncering, SEO, Google Ads, Content Marketing m.m. Fælles for disse markedsføringsplatforme er, at de alle forsøger at tiltrække relevante leads og øge trafikken på din hjemmeside. Men der er mange om buddet. Vi ved, at det skal være nemt og overskueligt for at kunne påvirke netop din målgruppe. Gode og fængende billeder bliver dermed endnu vigtigere. Hos Keydesign hjælper vi med at tage professionelle billeder og dronefotos til din virksomhed, uanset om det er til din hjemmeside, markedsføring eller blot portrætbilleder af virksomhedens medarbejdere. Vi kender tidens trends og tendenser indenfor marketing og arbejder altid benhårdt for, at din virksomhed bliver fundet i mængden. Hos Keydesign har vi alt samlet ét sted, og vi hjælper naturligvis også gerne med online markedsføring af dine produkter
Morten Bunch - Keydesign

mød vores specialist

Skal din virksomhed have taget professionelle billeder eller lavet dronefotos, så er det Morten, I skal have fat i. Han kender de gode vinkler og har styr på motiv, lys og efterbehandling. 

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om fotografering og drone, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.