Hyacinten består af 840 individuelle boliger i en ny og bæredygtig bydel i Viborg ikke langt fra centrum. Keydesign har lavet 3D visualiseringer for MK Huse, hvor vi har “bygget huset op” ud fra plantegninger og hvad MK Huse havde valgt af inventar i køkken, bad, bryggers mm. Når skelettet er skabt, bliver huset indrettet med en hjemlig atmosfære. Og man må sige, at det har givet pote. Der er i øjeblikket få boliger tilbage, ud af de 37 dobbelthuse, der til en start bliver bygget og solgt i området.

VORES ROLLE

Vores arbejde

For MK Huse har vi haft til opgave at lave 3D visualiseringer af deres dobbelthuse til brug på hjemmeside og andet salgsmateriale.

Kunden

Hyacinten i Viborg, består af 840 individuelle boliger som omfatter  dobbelthuse, rækkehuse, etageboliger og parcelhuse, bygget af MK Huse og med Nybolig Viborg som ansvarlig for salget.

MK Huse er et byggefirma fra Viborg, som har mange års erfaring indenfor byggebranchen. 

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.