Keydesign logo_hvid

PROJEKT - HYACINTEN, MK HUSE

Salgsmateriale til byggeprojekter i samarbejde med Keydesign

MK Huse

HYACINTEN

Hyacinten består af 840 individuelle boliger i en ny bæredygtigt bydel ikke langt fra Viborg centrum. Projektet omfatter rækkehuse, dobbelthuse, etageboliger og parcelhuse bygget af MK Huse med Nybolig Viborg som ansvarlig for salg.

Vores rolle:

3D VISUALISERING

Der er lavet 3D billeder for MK Huse, hvor vi har “bygget huset op” ud fra plantegninger og hvad MK Huse havde valgt af inventar i køkken, bad, bryggers mm. Når skelettet står skarpt bliver huset indrettet med en hjemlig atmosfære. Og man må sige, at det har givet pote. Der er i øjeblikket få tilbage ud af de 37 dobbelthuse, der til en start bliver bygget og solgt i området.

HVORFOR VÆLGER MAN 3D VISUALISERING?

Når man starter på et projekt, skal der gerne en indtjening ind hurtigst muligt for at komme videre i processen. Med 3D billeder har du mulighed for at vise dit projekt frem, inden det er færdigbygget/produceret. For mange mulige købere hjælper det, at have noget visuelt, man kan forholde sig til, og det skal gerne have en wow-effekt. 

 

Med den store erfaring vi har hos Keydesign, kan vi lave 3D visualiseringer, der med det blotte øje kan være svært at se, om det er 3D eller ej.

 

Hos Keydesign har vi stor erfaring med møbelproducenter og byggefirmaer. Men ligegyldigt hvilket projekt du har for øje, er vi klar til at hjælpe. 

 

Skal vi hjælpe dig med at sælge dine produkter/byggeprojekter før tid? Så kontakt os allerede i dag og få et tilbud.


3D visualiseringer der sælger

Et tæt samarbejde

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Jeg kan godt lide at Keydesign er en virksomhed, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, samt Keydesign er en lokal virksomhed, hvor det altid er muligt med en samtale ansigt til ansigt.

Kenn Thuesen

Indehaver, Thuesen Farver & Idéer

Keydesign er et dejligt sted at komme. Vi har altid en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Karsten Kammer

Salgschef, Gøma A/S

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this