Hos Keydesign har vi stået for hele processen i branding af det store projektbyggeri på Langmosen i Viborg. Vi har klaret alt fra visualisering af byggerierne, grafik, hjemmesideopbygning, online marketing, SoMe og meget mere. At vi tilbyder hele paletten indenfor markedsføring, har gjort at Thuesen & Vestergaard ApS har kunnet fokusere på det de er bedst til, nemlig deres projektbyggerier.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Vi har hjulpet med det meste af paletten af muligheder for markedsføring af projektbyggeriet Langmosen for Thuesen & Vestergaard ApS. Når man starter et helt nyt projekt op, skal branding udarbejdes fra bunden. Der er mange muligheder indenfor markedsføring af projektbyggerier. Det visuelle skal sammenspille med brandingen. Vi har derfor lavet grafisk materiale, der udtrykker Langmosens fantastiske natur.

Kunden

Byggeprojektet i udkanten af Viborg er igangsat af Thuesen & Vestergaard ApS. Personerne bag firmaet er Kenn Thuesen og Steffen Vestergaard, der begge har stor erfaring indenfor byggebranchen.

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.