Logo design - Keydesign

FÅ EN HJEMMESIDE DER ER BRUGERVENLIG OG SKABER KONVERTERINGER

Din hjemmeside skal være med til at vækste din virksomhed. Det er derfor altid vigtigt, at hjemmesidens kvalitet lever op til kvaliteten, af det du sælger. Styrk din position på markedet med en professionel hjemmeside fra Keydesign. Vi tilbyder hjemmesider med et brugervenligt CMS-system, flot og mobiloptimeret design og naturligvis dansk support. Vi er din personlige rådgiver og samarbejdspartner. Vi kan hjælpe dig med en ny og indbydende hjemmeside, der afspejler din virksomheds vision.

Din hjemmeside har til opgave at give potentielle kunder lyst til at henvende sig Med en professionel og troværdig hjemmeside er du med til at sikre, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne. 

Hjemmesider

OPNÅ FLERE HENVENDELSER MED EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Hos Keydesign skaber og udvikler vi digitale løsninger for både små og store virksomheder. Vi realiserer vores kunders digitale drømme på en sikker og prisvenlig måde.

Et godt samarbejde er helt essentielt for det bedste resultat. Derfor bliver du altid tilknyttet en personlig rådgiver ved opstart af din nye hjemmeside. Ved første møde vil vi forventningsafstemme vores samarbejde, hvilke ønsker du har til din nye hjemmeside, samt hvilke resultater du forventer at opnå. Opstår der problemer før, under eller efter processen med din hjemmeside, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder hurtig support, da vi ved, hvor vigtig din hjemmeside er for din virksomhed. En hjemmeside skal gerne udstråle den samme kvalitet, som de produkter du sælger. Derfor vægter vi højt, at opbygge hjemmesider i høj kvalitet og som ved overlevering er gearet til at du kan begynde din Online Markedsføring med det samme.

PERSONLIG RÅDGIVNING

Hos os får du altid en personlig rådgiver, der er med dig hele vejen.

HURTIG SUPPORT

Vi tilbyder hurtig support, da vi ved hvor vigtig din hjemmeside er for din virksomhed.

KVALITET

Vi tilbyder en proces, der sikrer dig en hjemmeside i høj kvalitet.

KLAR TIL ONLINEMARKEDSFØRING

Vi tilbyder en platform, som er gearet til Online markedsføring.
0 +

Kreative tanker tænkt

HJEMMESIDER

DIT DIGITALE BUTIKSVINDUE

Din hjemmeside er din virksomheds digitale butiksvindue. Vi har derfor et stort fokus på at skabe et websted, der er inspirerende og generere trafik – og på den måde skaber flere henvendelser. Hovedformålet med hjemmesiden er at omdanne disse henvendelser til konverteringer. Dette gøres via et flot og indbydende hjemmesidedesign, let navigation og, naturligvis, et responsiv design der giver en god brugeroplevelse.

Hos Keydesign går vi altid ind i et samarbejde med en vision om at skabe succes for den pågældende virksomhed. Succeskriterierne er oftest ikke ens. Vi ser det derfor som vores størst og vigtigste opgave, at udføre et arbejde der imødekommer netop dine ønsker og behov til din hjemmeside, hvor vi naturligvis bidrager med kyndig og relevant rådgivning. Et samarbejde i øjenhøjde skaber efter vores mening de bedste forudsætninger for denne succes. Lad os hjælpe din virksomhed med en flot og indbydende hjemmeside med relevant indhold. Det er en god investering, der hurtigt kan tjene sig selv ind igen.

En god hjemmeside er fundamentet for din markedsføring!

Søger din virksomhed hjælp til markedsføringen, klarer vi naturligvis også dette. Vi har stor ekspertise med at skabe synlighed på alle de digitale platforme. Vi hjælper med alt indenfor Online Marketing. Uanset om det drejer sig om Facebook annoncering, Social Media eller annoncering på Google kombineret med SEO-optimering. Sammen finder vi den rette markedsføring, der giver mest mening for din virksomhed.

FÅ EN BRUGERVENLIG OG PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Hos Keydesign tilbyder vi professionelle hjemmesider bygget i WordPress, et meget brugervenligt system. At vi opbygger i WordPress CMS, gør det muligt at du efterfølgende selv at kan redigere i hjemmesidens tekster og billeder. Vi opsætter ligeledes administrative værktøjer bag hjemmesiden, der gør det muligt at du selv kan optimere din hjemmeside med henblik på fx mere trafik på siden. Hos Keydesign kan vi hjælpe med webhotel, support, tekniske opdateringer samt rettelser, så du altid er sikker på at have en hjemmeside der står knivskarpt.

Hos os ejer du altid selv din hjemmeside – men har du brug for hjælp eller har spørgsmål enten under eller efter processen, har du altid mulighed for at kontakte din personlige rådgiver.

HJEMMESIDER TIL ALLE TYPER AF VIRKSOMHEDER

Vi tilbyder hjemmesider til alle – både store og små virksomheder. Vi har lavet hjemmesider til coach, terapeuter, udlejningsvirksomheder, landbrugsmaskiner, håndværkere mv. hvor behovet blandt andet har været alt fra præsentation af virksomheden, konverteringer, bookingsystemer, markedsføring m.v. 

Går du med et projekt i tankerne, så kontakt os endelig. Vi kan med sikkerhed tilbyde dig en professionel hjemmesideløsning, der matcher dine ønsker og som fremviser din virksomhed på bedste vis.

HVAD ER WORDPRESS?

WordPress er et af de førende CMS-systemer til opbygning af professionelle hjemmesider. I lidt mere end en ud af fire tilfælde vil du på internettet støde på websteder, der er styret af WordPress.

WordPress et simpelt system, der med en overskuelig indholdsstyring og en høj brugervenlighed gør det nemt at administrere og tilføje nyt indhold til din hjemmeside. Den høje fleksibilitet i de mange plugins der kan installeres og et brugervenlige design, har gjort WordPress til en utrolig populær platform til opsætning af hjemmesider.

Hos Keydesign har vi specialiseret os i at lave unikke hjemmesider i WordPress, hvor design og indhold designes ud fra dine ønsker og behov. Med WordPress får du lige den type website, som du har brug for

Se din nye hjemmeside som en investering i fremtiden - fremfor en omkostning.

Få en ny og professionel hjemmeside

Din hjemmeside skal være med til at vækste din virksomhed. Det er derfor altid vigtigt, at hjemmesidens kvalitet lever op til kvaliteten, af det du sælger. Bliver dine kunder mødt af en langsom hjemmeside, som ligner noget der er oprettet for 20 år siden. Skriver du samtidigt, at jeres virksomhed følger de nyeste tendenser, er der noget der ikke spiller sammen. Kunderne vil få en dårlig oplevelse og højst sandsynligt, forlade din side og gå videre til næste hjemmeside – og der er nok at vælge imellem.

Din hjemmeside har til opgave, at give potentielle kunder lyst til at henvende sig. Med en professionel og troværdig hjemmeside er du med til at sikre, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne. 

Få hjælp til din hjemmeside

Der er mange ting, der skal tages stilling til, når din virksomhed vælger at investere i en ny hjemmeside. Hvad skal den kunne, hvordan skal dens visuelle udtryk være, og hvad med alt det tekniske? Alt dette kan være svært at forholde sig til, når du ikke sidder med hænderne i det til dagligt. Det kan derfor være en god idé at udvikle din hjemmeside i samarbejde med et webbureau, som har erfaringen og kan hjælpe dig hele vejen.

Hos Keydesign arbejder vi primært med hjemmesider i WordPress og Shopify. Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed, herunder dine produkter, målgrupper og jeres visuelle identitet o.l. Udarbejdelsen af hjemmesiden tager derefter udgangspunkt i din virksomhed, og vi leverer et unikt produkt hver gang.

Lad os hjælpe din virksomhed med en flot og indbydende hjemmeside med relevant indhold. Det er en god investering, der hurtigt kan tjene sig selv ind igen.

Men husk, vi designer ikke kun hjemmesider. Vi er ligeledes et marketingbureau. Vi har alt samlet ét sted, og kan hjælpe dig og din virksomhed med alt lige fra hjemmeside design, visuel identitet, online marketing, offline marketing, 3D visualisering og meget mere. Dette er med til at sikre, at din nye professionelle hjemmeside også bliver fundet af din målgruppe.

Morten Bunch - Keydesign

mød vores specialist

Har du brug for en professionel til at bygge din nye hjemmeside eller måske til at få opgraderet den gamle. Så tag fat i Morten. Han har øje for de små detaljer og er specialist indenfor opbygning og design af hjemmesider. 

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om hjemmesider, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.