Logo design - Keydesign

Hjemmeside

Hjemmeside - Dit digitale udstillingsvindue

Din hjemmeside er din virksomheds digitale butiksvindue. Det har du sikkert hørt før. Men bruger du den rigtigt? Har du styr på og overblik over dine kunders adfærd på hjemmesiden? Har du styr på reglerne omkring din hjemmeside, og får du dine budskaber sendt rigtigt afsted?

En god hjemmeside er fundamentet for din markedsføring, og et sted hvor kunderne kan fordybe sig i din virksomhed og dine produkter.

Få en ny og professionel hjemmeside

Din hjemmeside skal være med til at vækste din virksomhed. Det er derfor altid vigtigt, at hjemmesidens kvalitet lever op til kvaliteten, af det du sælger. Bliver dine kunder mødt af en langsom hjemmeside, som ligner noget der er oprettet for 20 år siden. Skriver du samtidigt, at jeres virksomhed følger de nyeste tendenser, er der noget der ikke spiller sammen. Kunderne vil få en dårlig oplevelse og højst sandsynligt, forlade din side og gå videre til næste hjemmeside – og der er nok at vælge imellem.

Din hjemmeside har til opgave, at give potentielle kunder lyst til at henvende sig. Med en professionel og troværdig hjemmeside er du med til at sikre, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne. 

Få hjælp til din hjemmeside

Der er mange ting, der skal tages stilling til, når din virksomhed vælger at investere i en ny hjemmeside. Hvad skal den kunne, hvordan skal dens visuelle udtryk være, og hvad med alt det tekniske? Alt dette kan være svært at forholde sig til, når du ikke sidder med hænderne i det til dagligt. Det kan derfor være en god idé at udvikle din hjemmeside i samarbejde med et webbureau, som har erfaringen og kan hjælpe dig hele vejen.

Hos Keydesign arbejder vi primært med hjemmesider i WordPress og Shopify. Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed, herunder dine produkter, målgrupper og jeres visuelle identitet o.l. Udarbejdelsen af hjemmesiden tager derefter udgangspunkt i din virksomhed, og vi leverer et unikt produkt hver gang.

Bliv fundet af din målgruppe

Lad os hjælpe din virksomhed med en flot og indbydende hjemmeside med relevant indhold. Det er en god investering, der hurtigt kan tjene sig selv ind igen.

Men husk, vi designer ikke kun hjemmesider. Vi er ligeledes et marketingbureau. Vi har alt samlet ét sted, og kan hjælpe dig og din virksomhed med alt lige fra hjemmeside design, visuel identitet, online marketing, offline marketing, 3D visualisering og meget mere. Dette er med til at sikre, at din nye professionelle hjemmeside også bliver fundet af din målgruppe.

Morten Bunch - Keydesign

mød vores specialist

Har du brug for en professionel til at bygge din nye hjemmeside eller måske til at få opgraderet den gamle. Så tag fat i Morten. Han har øje for de små detaljer og er specialist indenfor opbygning og design af hjemmesider. 

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.