Projektbyggeri - Vestergaard Konstruktion

Vestergaard Konstruktion er totalentreprenør indenfor projektbyggeri, og arbejder i det daglige med både private og erhverv. Derudover står de også selv som bygherre på forskellige projekter. Her kan nævnes sommerhusområdet Fjorddalen, hvor de har stået for både tegninger, opførsel samt salg af sommerhusene.

Hos Keydesign har vi blandt andet hjulpet med hjemmesidedesign og 3D visualisering af projekter. Derudover står vi altid klar med råd og vejledning, når der findes nye muligheder i markedet, der kan optimere Vestergaard Konstruktions salg.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Vestergaard Konstruktion har fået designet deres egen hjemmeside, hvor der er gjort meget ud af, at visualisere de projekter, de har arbejdet med. Desuden er der skrevet SEO tekster, så de lettere bliver fundet på Google af potentielle kunder.

Derudover har vi taget billeder af deres medarbejdere til deres hjemmeside, fotos af deres cases samt designet byggepladsskilte samt pigeonskilte.

3D visualisering kommer vi heller ikke udenom. Her har vi både udarbejdet almindelige fotorealistiske 3D visualiseringer af projekter og dertil også 3D animation, der gør projektet endnu mere virkelighedsnær.

Kunden

Vestergaard Konstruktion A/S blev etableret tilbage i 2010 af Steffen Vestergaard, som et almindeligt byggefirma.

I 2016 blev virksomheden opdelt, så det nye firma Vestergaard Huse, kom til at stå for byggerier af parcelhuse til private, mens Vestergaard Konstruktion kom til at stå for totalentreprise indenfor projektbyggeri.

Sådan er opdelingen også i dag, og Vestergaard Konstruktion har mange fine cases på de byggeprojekter, de har deltaget i.

Antal ansatte: 42

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.