Hos Keydesign har vi i samarbejde med BoStad opbygget 3D visualiseringer ud fra deres plantegninger og ønsker. Disse fotorealistiske 3D billeder benyttes på alle deres platforme såsom hjemmeside, prospekter og naturligvis i annonceringen af deres fantastiske lejeboliger.

Når man har været til åbent hus arrangementer, er det rart at kunne komme hjem med materiale, der kan genopfriske alle de informationer man får. Derfor udarbejdede vi et prospekt, der med billeder, tekst og en lækker opsætning, kunne klarlægge al nødvendig information til den mulige lejer. 

VORES ROLLE

Vores arbejde

Vi har lavet 3D visualiseringer af BoStads lejeboliger. Disse er blevet brugt på hjemmesiden, til skiltning og i prospektet. 

I forbindelse med åbent hus arrangementer samt almindelig awareness er der lavet A-skilte, beachflags, pylon, LED-spot samt byggepladsskilte. 

Kunden

BoStad har mere end 10 års erfaring med udlejning af boligejendomme. De går efter høje kvalitetsstandarder til velfungerende hjem og virksomheder for moderne mennesker. Én af disse boligejendomme ligger i Møgelparken i Liseborg Plantage, Viborg.

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.