Ekstern Marketingafdeling

vi er din eksterne marketingafdeling

Keydesign er din eksterne marketingafdeling. Hos os får du ikke blot en marketingmedarbejder, men en hel marketingafdeling. Vi er hele tiden på forkant med udviklingen, og følger de nyeste tendenser.

Alle virksomheder har på en eller anden måde behov for markedsføring. Om det er til udarbejdelse af den visuelle identitet, den grafiske linje, annoncering eller noget helt andet afhænger af virksomheden.

Der kan opleves en stor værdi i at samle virksomhedens marketing ét sted, uanset om det er internt eller eksternt. Jo flere led der er koblet på virksomhedens markedsføring, jo flere ressourcer skal der bruges på koordinering. Ressourcer der kunne være brugt bedre andetsteds. Virksomheder skal dog have en forholdsvis stor størrelse, før det betaler sig at ansætte egne marketingmedarbejdere til dette job. Medarbejdernes tid vil derfor ofte være givet bedst ud, ved at fokusere på forretningen og lade andre stå for markedsføringen.

Se 15 gode grunde til at outsource

Jakob Harrestrup - Keydesign

Vi tilbyder

Marketing med mening

Hos os har du hele paletten indenfor markedsføring samlet ét sted. Dette giver fleksibilitet, da du kun betaler for den brugte tid, og kan holde dine omkostninger nede. Samtidig kan du og dine medarbejdere bruge tiden på det, I er bedst til. Det sparer din virksomhed for mange ressourcer. 

Som dine eksterne medarbejdere står vi til rådighed for DIG, når du har brug for det! Det kalder vi – marketing med mening.

Totalleverandør indenfor marketing

Hos Keydesign vil vi gerne være jeres eksterne marketingafdeling. Som bureau aflaster vi jeres virksomhed ved at klare forskelligartede marketingopgaver tilpasset jeres behov. Vi er totalleverandør, og kan derfor opfylde alle jeres omskiftelige behov indenfor marketing. Hos os får I ikke blot en marketingmedarbejder, men en hel marketingafdeling.

Vi er meget passioneret omkring det, vi laver, og vil det absolut bedste for alle vores kunder. Vi dækker behovet for en hel marketingafdeling med hver vores spidskompetencer. Med vores store og alsidige erfaring på området, ved vi hvilken vej, vi sammen skal gå, for at få mest mulig markedsføring ud af dit budget. Vi er hele tiden på forkant med udviklingen, og følger de nyeste tendenser.

Hvad du kan bruge din eksterne marketingafdeling til

Keydesign er et bureau, der omfavner alle aspekter indenfor marketing. Vi kan tilbyde hele markedsføringspakken samlet eller fungere som supplement til din eksisterende marketingafdeling. Se nedenfor hvilke ydelser vi tilbyder din virksomhed.

Jakob Harrestrup - Keydesign

At hyre et marketingbureau kan være en stor beslutning, du som indehaver eller leder skal træffe. Men spørgsmålet er i vores øjne ikke, hvorvidt du har råd til at hyre et marketingbureau, men derimod mere om hvor mange penge, timer og tabte muligheder, det vil koste dig at klare alting selv.

Jakob HArrestrup

Indehaver Keydesign

Skal vi være jeres eksterne markedsførings bureau?

Vi har stor erfaring indenfor marketing til både små og store virksomheder. Vil du vide, hvordan Keydesign kan hjælpe din virksomhed, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.