OUTSOURCING

15 gode grunde til at outsource

At hyre et marketing-bureau kan være en stor beslutning, du som indehaver eller leder skal træffe. Men spørgsmålet er i vores øjne ikke, hvorvidt du har råd til at hyre et marketing-bureau, men derimod mere hvor mange penge, timer og tabte muligheder, det vil koste dig at klare alting selv.

Flere virksomheder vælger at hyre en fuldtids marketingmedarbejder ud fra devisen om, at et marketing-bureau har højere timepriser og generelt er dyrere. MEN, hvor finder du en medarbejder, der kan løse og har tiden til alle discipliner indenfor marketing. En blæksprutte, der er ekspert indenfor webudvikling, grafisk design, god til opsætning af kataloger eller flyers, ved hvordan man laver effektivt SEO-arbejde, skriver de mest fængende tekster, mestre opsætning af email marketing og ikke at forglemme, er ekspert i alle disciplinerne indenfor Google Ads, online marketing og SoMe. Det er en umulig opgave!

Derudover er det tidskrævende at finde den rette medarbejder til jobbet, og når personen er ansat, er det ikke kun månedslønnen, der skal medregnes i udgifterne. Der er ligeledes ferie, pension, barsel, forsikringer, administration, eventuelle sygedage og meget meget mere. Der skal højest sandsynligt derudover afsættes tid og penge til kurser og ikke at forglemme, marketing er i en rivende udvikling, og det vil kræve timer at holde sig opdateret og dygtigøre sig indenfor alle disciplinerne.

Det er her vi kommer ind i billedet. Ja, vores timepris er højere, end den du betaler til egen marketingmedarbejder. Men til gengæld betaler du hos os kun for effektive timer. Nemlig de timer vi bruger på din virksomhed. Vi har alt samlet et sted, hos os får du ikke bare en marketingmedarbejder, men en helt marketingafdeling. Vi har specialister indenfor alle områder, som altid er opdateret på tidens tendenser. Og så er man bare meget mere effektiv, når man sidder og laver det samme hver dag frem for noget man kun berører sporadisk.

Så overvej lige en gang til hvad der, på sigt, bedst kan betale sig!

Disse fordele får du ved outsourcing

Har du lyst til at høre mere?

Hos Keydesign hjælper vi store og små virksomheder med deres markedsføringsopgaver. Dette kan dreje sig om enkelte opgaver, men vi kan også tage dem hele vejen igennem. Lige fra den spæde start hvor virksomhedens visuelle identitet formes til det videre forløb hvor virksomheden brandes og til slut, hvor produkterne skal markedsføres og sælges.