Jakob Harrestrup - Keydesign

Nemt for dig og din virksomhed!

Alt samlet ét sted

Har du overvejet, hvor nemt det ville være, hvis din virksomhed havde en hel marketingafdeling, og samtidig kun skulle betale for den, når du har brug for den? Hos os har du hele paletten indenfor marketing samlet ét sted. Om du har brug for hjælp til markedsføring på de sociale medier, grafik, tryksager, hjemmeside eller 3D visualisering, så har vi alle kompetencerne.

Vi har alt samlet et sted, og gør det NEMT for dig og din virksomhed.

Den rette løsning for din virksomhed

Er du nystartet eller en mindre virksomhed, kender du behovet for at opnå kendskab til din virksomhed og dine produkter. Økonomisk kan det være svært at ansætte din helt egen marketingafdeling. Har du ikke selv arbejdet med marketing før, kan det være en jungle at finde rundt i, og du vil komme til at begå utallige fejl. Dette er tidskrævende, og forsinker vækstrejsen for din virksomhed. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har alle kompetencer samlet ét sted, og har gennem tiden lavet vores fejl – og lært af dem.

Vi ved, at virksomheder ikke er ens, og at det er meget forskelligt, hvilke metoder og platforme der fungerer bedst for den enkelte virksomhed. Derfor sætter vi os grundigt ind i din virksomhed og dine produkter, og kan først dér sige, hvad vi tænker, vil fungere for dig. Rammer vi ved siden af første gang, eller ændre markedet sig, er det ikke noget problem. Vi har flere forskellige kompetencer i huset, som alle er kreative og kommer med ny muligheder i forhold til markedsføringen af din virksomhed.

Betal kun når du har brug for det

Din virksomhed oplever sikker, som mange andre virksomheder, sæsonudsving gennem året. Nogle måneder er der fuld knald på. Fødselsdagskampagner skal udsendes, der skal sælges huse eller reklameres op til Black Friday. Mens andre måneder er der næsten ikke noget at rive i, da din målgruppe har tankerne et helt andet sted.

Oplever du disse sæsonudsving i din virksomhed, kan det være dyrt at have flere marketingmedarbejder på lønningslisten. Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos os betaler du kun for de timer, du har brug for, og slipper på den måde for at dele dine opgaver ud til forskellige firmaer. Vi har en hel liste med ydelse, du kan vælge imellem og gør det muligt for dig og din virksomhed at samle alt marketing et sted.

Lad os klarer markedsføringen, så du kan fokusere på det du er bedst til – nemlig at drive din virksomhed. Og så er vi er fleksible og hjælper, når du har brug for det. Det kalder vi – marketing med mening.

Vi har ALT samlet ét sted, og sammen finder vi ud af, hvad der er den rette løsning for dig og din virksomhed

Vi har alt samlet ét sted

Keydesign er et bureau, der omfavner alle aspekter indenfor marketing. Vi kan tilbyde hele markedsføringspakken samlet eller fungere som supplement til din eksisterende marketingafdeling. Se nedenfor hvilke ydelser vi tilbyder din virksomhed.

Markedsføring skal ses som en investering i fremtiden – og ikke en omkostning her og nu. Men derfor må det stadig gerne være nemt og, ikke mindst, effektiv markedsføring. Derfor har vi hos Keydesign alt samlet ét sted Det gør det nemt for dig og din virksomhed, og du behøver derfor ikke andre leverandører indenfor marketing.

Morten Bunch

Partner Keydesign

Skal vi hjælpe din virksomhed med marketingopgaverne?

Vi har stor erfaring indenfor marketing til både små og store virksomheder. Vil du vide, hvordan Keydesign kan hjælpe din virksomhed, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.