I 2017 startede vi et nyt og spændende samarbejde op med Vestergaard Huse. De havde tidligere benyttet sig af et andet eksternt marketingbureau, men følte ikke at de vidste, hvad de fik for pengene. Ved optimeringen af deres kampagner og annonce setup, lykkedes det os at sænke prisen for et lead fra 357 kr. til kun 32 kr. 

Igennem tiden har vi bistået Vestergaard Huse med mange forskelligartede opgaver. Her kan nævnes 3D visualiseringer af både interiør og eksteriør af deres fantastiske huse, og derefter fotografering af de nybyggede huse. Mange af disse billeder har vi benyttet i opsætningen af deres inspirationskatalog, der sammen med det udarbejdede content kan bestilles både online og i fysisk udgave. Kataloget har ligeledes været en vigtig brik i den online markedsføring. Via dette har det været muligt at indsamle leads, som derefter benyttes i både email marketing men også til målgruppedannelse i online markedsføring generelt.

At vi hos Keydesign tilbyder alt samlet ét sted, har haft stor betydning for denne proces. Vi har haft alt materiale og data liggende i vores database og på den måde er processen blevet mere omkostningseffektiv end hvis opgaverne havde lagt ude ved flere forskellige bureauer. Samtidig giver det mulighed for ikke blot at løse de opgaver der kommer, men også at være innovative og kommer med nye løsninger, som har bidraget til Vestergaards Huses vækstrejse.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Igennem vores samarbejde med Vestergaard Huse har vi udviklet et tæt forhold. Vi kender virksomhedens værdier og dens processer, og kan derfor også komme med sparring og gode idéer – i de fleste tilfælde kan vi også udføre opgaver, uden kontakt eller kontrol fra deres side. Vi er proaktive, og reagerer hurtigt i et omskifteligt boligmarked. Den gode relation vægter vi utrolig høj og ser frem til at bistå Vestergaard Huse med endnu mere succes i fremtiden.

Kunden

I 2010 blev Vestergaard Konstruktion A/S etableret, og af den forretning udsprang Vestergaard Huse A/S i 2016, som i dag bygger parcelhuse i hele Jylland.

Antal ansatte: 44

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.