Kolbæk Mark

Kolbæk Mark er placeret i det smukke Hald Ege ved Viborg. Her er udstykket 38 grunde som spænder fra 350 m2 til 550 m2. Grundene er alle solgt med hus på, også kaldet Kolbæk villaer, hvor køber selv har haft muligheden for at vælge mellem huse på mellem 115 m2 og 146 m2. Derudover er der udstykket 28 almindelige parcelhusgrunde.

Med 3D visualiseringer har det været muligt at give potentielle køber muligheden for at se de forskellige hustyper indenfor Kolvbæk villaerne, som kan bygges på grundene. Via det visuelle gøres det det nemmere for potentielle kunder at træffe en beslutning, og på den måde skabes en hurtigere salgsproces.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Hos Keydesign har vi stået for 3D visualisering af Kolbæk villaerne både interiør og eksteriør. Derudover er der blevet designet en hjemmeside, udarbejdet byggepladsskilte, avisannoncer, brochure, dronefotos, opsat online marketing samt lavet Kolbæk Marks eget brandmark.

Kunden

Det er Vestergaard Konstruktion, der har stået som totalentreprenør på dette projekt. Virksomheden holder til i Løgstrup nær Viborg, og er etableret af Steffen Vestergaard, der ligeledes har byggefirmaet Vestergaard Huse. Vestergaard Konstruktrion opfører ejendomme til både erhverv og private i Jylland.

Kolbæk Mark

Har du lyst til, at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.