Fjorddalen - 3D visualisering

Fjorddalen er beliggende i Hjarbæk. Området består af 25 unikke og moderne sommerhuse i tre forskellige størrelser. Der har været fokus på en indretning, samt stil, der indbyder til almindelig familiehygge, men også gør dem aldeles velegnet til udlejning.

Fjordalen er et sted, hvor ægte dansk hygge er i fokus. Det har derfor været vigtigt at lave 3D visualiseringer, der giver potentielle køber den helt rigtige følelse.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Hos Keydesign har vi arbejdet videre på i forvejen eksisterende 3D visualiseringer. Vi har tilføjet nye indretninger samt lavet 3D animationer, hvor der vises både eksteriør og interiør. Disse fotorealistiske 3D animationer er med til at skabe den helt rigtige sommerhusstemning – og hvem får ikke lyst til at blive sommerhusejer.

Derudover er der blevet designet en hjemmeside, hvor potentielle køber kan samle inspiration, læse om området samt downloade det udarbejdede katalog.

Kunden

Vestergaard Konstruktion A/S arbejder som totalentreprenør indenfor projektbyggeri, hvor de bygger for forskellige bygherre indenfor det private samt erhverv.

I dette tilfælde er det virksomheden selv, der er bygherre og står for hele processen. Alt fra idefasen, etablering af sommerhusene og samtidig er det også dem der administrerer salget.

Antal ansatte: 42

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.