Paragraf Advokaterne sekretær
Paragraf advokaterne logo

Paragraf Advokaterne tilbyder juridisk hjælp og rådgivning til både private og erhverv inden for en lang række sagsområder. De arbejder hårdt på hele tiden at levere en topprofessionel service.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Kunden var kørt fast i forhold til marketing og ønskede, at nå længere ud. Hos Keydesign har vi hjulpet med re-branding for at sikre at kunden står skarpt og stærkt på deres spidskompetencer. Vi hjalp med SEO optimering, så kunden kunne komme helt frem forrest i feltet. Vi hjalp med Leed opsamling, så intet gik tabt.

Kunden

Paragraf Advokaterne er en veletableret advokatvirksomhed, der specialiserer sig i at levere juridisk rådgivning og bistand inden for en bred vifte af retsområder. Med en dygtig stab af erfarne advokater stræber Paragraf Advokaterne efter at imødekomme klienters juridiske behov med ekspertise, professionalisme og dedikation.

Fil mapper

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.

Tilføj din overskrift her