Viking Trailers logo

Viking Trailers producer hobby- og erhvervstrailer til den kvalitetsbevidste forbruger. Der er kælet for de enkelte detaljer, og Viking Trailers adskiller sig blandt andet på deres specialudviklet koblingshoved til trailer, deres unikke systen Click & Go samt deres kraftige sider med skjult kant.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Hos Keydesign har vi lavet fotorealistiske 3D visualiseringer af Viking trailers produkter til brug på deres hjemmeside samt ude hos alle deres forhandler. Med 3D visualisering bliver det muligt for Viking Trailers  at vise selv de mindste detaljer på traileren, som i mange tilfælde vil være svært at fange med et almindeligt kamera. Vi har lavet fotorealistiske visualiseringer både i miljø og som fritlagte produktbilleder. Samtidig er alle vinkler og detaljer visualiseret. Traileren vises med forskelligt udstyr, og der har været stor fokus på alle de små detaljer og design features som netop disse trailere er kendt for.  

Kunden

Viking trailers blev etableret tilbage i 2017, hvor Bejamin Chavel-Schenk købt det daværende Euro Trailer. Han havde på det tidspunkt arbejdet 10 år for en af Europas førende trailer producenter, og havde sat sig det mål, at lave trailer der bare fungerede. Sortimentet består i dag af to trailerdesigns, og bliver distribueret til forhandlet i hele Danmark.

3d visualisering-viking-trailers

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.