Keydesign logo_hvid

PROJEKT - FARUM HOVEDGADE

En indtjening fra dag ét

FARUM HOVEDGADE

For en privat investor har vi arbejdet på renoveringsprojekt ”Farum Hovedgade 85”. Projektet har omhandlet fem attraktive erhvervslejemål og seks eksklusive lejligheder. 

Vores rolle:

3D VISUALISERING

Vi har lavet 3D visualisering for kunden, hvor vi har modelleret det hele op ud fra stregtegninger. De realistiske 3D billeder skulle laves af den udvendige bygning med erhvervslejemålene i stuen og lejeboligerne på 1. salen. Dertil skulle der laves interiør billeder til de seks lejeboliger. 3D visualiseringerne har resulteret i udlejning af alle lejemål, allerede inden projektet var færdigbygget.

HVORDAN KAN 3D VISUALISERING HJÆLPE DIG?

Har du et produkt der skal sælges? Eller en lejlighed der skal lejes ud? 

Med 3D visualiseringer har du rig mulighed for, at kunne sælge noget, før det er færdigbygget/produceret. 

Hos Keydesign har vi stor erfaring med møbelproducenter og byggefirmaer. Men ligegyldigt hvilket projekt du har for øje, er vi klar til at hjælpe. 

Med fotorealistiske 3D billeder af dit produkt kan du anvende dem på hjemmeside, i kataloger og i din markedsføring. Med nutidens 3D billeder og stor erfaring indenfor området, kan 3D billeder være så realistiske, at det er svært at se forskel på, om det er 3D eller ej. Og det er det, vi går efter hos Keydesign.

3D billederne skal gerne have en wow-effekt. Derfor holder vi os altid opdateret indenfor tidens tendenser. Med den rette indretning og lys i dine 3D visualiseringer, kan der hurtigt skabes et udtryk, der er lækkert og stilet. Når det gælder almindelig fotografering, kan dette være problematisk.

Skal vi hjælpe dig med at sælge dine produkter/byggeprojekter før tid? Så kontakt os allerede i dag og få et tilbud.


3D visualiseringer der sælger

Et tæt samarbejde

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Jeg kan godt lide at Keydesign er en virksomhed, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, samt Keydesign er en lokal virksomhed, hvor det altid er muligt med en samtale ansigt til ansigt.

Kenn Thuesen

Indehaver, Thuesen Farver & Idéer

Keydesign er et dejligt sted at komme. Vi har altid en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Karsten Kammer

Salgschef, Gøma A/S

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this