Cube Design fremstiller kontormøbler i High End klassen, og det har derfor været vigtigt for dem, at deres markedsføringsmateriale udstråler samme høje kvalitet som deres produkter. De har derfor fået udarbejdet 3D visualiseringer af interiør produktopstillinger, som udtrykker den kvalitet de ønsker at vise deres kunder.

Vores 3D visualiseringer er ikke kun smukke at kigge på, de er også miljøvenlige og økonomisk besparende for virksomheder. Med 3D visualiseringer kan vi spare en virksomhed for en masse omkostning, bland andet, opstilling, fotograf, lokaleleje, fragt og produktion af vareprøver.

Cube Design går ikke på kompromis med kvaliteten og det gør vi heller ikke.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Det kan være svært at forstille sig, hvordan kontormøbler vil se ud i et rigtigt kontormiljø. Via 3D visualiseringer i højeste kvalitet kommer produkterne meget mere til deres ret, og det bliver mere visuelt for kunderne.

Kunden

Virksomheden Cube Design fremstiller kontormøbler. Her er der lagt stor vægt på funktionalitet, design og den gode kvalitet.
Den danskejet møbelvirksomhed har hovedsæde i Svenstrup ved Hammel, og blev grundlagt tilbage i 1980.

Antal ansatte: 50

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.