Social Media

Social Media - effektiv til at skabe et behov

Social Media er online marketing via kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, YouTube m.m. Denne form for markedsføring har til hensigt at lokke kunderne over på din virksomheds hjemmeside. Dette gøres ved at lave godt indhold, med oplysende content, og fængende billeder og videoer m.m. Disse kanaler er yderst effektive til at skabe et behov hos dine kunder.    For at opnå den største effekt af din markedsføring via Social Media, er det vigtigt, at du har en opdateret hjemmeside, der giver værdi til dine kunder og giver dem lyst til at benytte dit site.

HVILKET MEDIE ER BEDST

Hvilke Social Media der er bedst at annoncere på, afhænger helt af, hvad din virksomhed ønsker at sælge og til hvilken målgruppe. Facebook og Instagram er de klart meste benyttede medier her i Danmark. Men der findes også medier som YouTube, hvor det er videoannoncering, der er i centrum. LinkedIn-annoncering, hvor det er nemt at ramme målgrupper, der er baseret på jobtitel o.l. Alle de sociale medier har hver deres fordele.

Hos Keydesign har vi god erfaring med Facebook-annoncering, som udover Facebook også bliver vist på Instagram. Det er naturligvis muligt, kun at tilvælge en af kanalerne, hvis det budskab din virksomhed ønsker at sende, ikke passer ind på begge kanaler. Er du i tvivl, står vi klar til at hjælpe dig på rette vej, uanset hvilke medier din virksomhed ønsker at annoncere på.

Social Media - Målbart markedsføring

Fordelene ved Social Media er, at det er målbart og nemt at tilpasse markedsføringen til lige netop din virksomheds målgruppe. Her kan du, til forskel for offline markedsføring, måle hvilke annoncer der virker godt, og hvad der ikke virker. På den måde kan vi hele tiden sikre, at dit markedsføringsbudget bliver brugt rigtigt.

Hos Keydesign har vi stor erfaring i både organisk og betalt annoncering på de sociale medier, samt efterfølgende analyse. Vi udarbejder billeder, videoer og content, der tilsammen sender det rigtige budskab til din virksomheds målgruppe.

Vi har alt samlet ét sted, og kan på den måde klare alle marketingopgaver for din virksomhed. Grafik og opsætning af kataloger, er én af de ting, vi har stor erfaring med. Selvom dette lyder som offline markedsføring, så kan de også benyttes på de sociale medier og er et fantastisk redskab, til at indsamle varme leads.

Katarina Lindberg - Keydesign

mød vores specialist

 Ønsker du at skaffe nye kunder – eller påvirke dine eksisterende kunder til at købe mere? Social Media er en fantastisk mulighed til at opnå begge dele. Er du i tvivl, om Social Media Marketing er noget for din virksomhed, så tag fat i Katarina.

Her har vi lavet lignende

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om Social Media, eller har du spørgsmål så kontakt os gerne.