Keydesign logo_hvid

opnå succes med din webshop

Keydesign Logo

WEBSHOP

PLATFORM, DOMÆNE OG BETALINGSLØSNING

Hos Keydesign benytter vi webshopplatformene Woocommerce (WordPress) og Shopify til at opbygge din webshop. Hvilken der benyttes, vælges ud fra om Open Source- eller en Hosted løsning, vil være det rigtige match for dig og din virksomhed. Hvis du ikke allerede har et domæne, sørger vi for at få købt et domæne, som derefter vil være dit domæne og dit unikke navn på internettet. Herefter finder vi i fællesskab ud af hvilken betalingsløsning, der skal benyttes på din nye webshop.

Webshop opsætning Keydesign

OPNÅ SUCCES MED DIN WEBSHOP

Når vi sammen har fundet opbygningen af din webshop, er der stadig nogle ting, du skal være opmærksom på. Nemlig det, om din målgruppe faktisk kan finde din webshop.

 

Her anbefaler vi, at få din webshop søgemaskineoptimeret. Dette er en service, vi naturligvis også tilbyder. Dog er det vigtigt, at du ikke forventer resultater fra dag et, da søgeordsoptimering er noget, der giver succes over tid.

 

Derudover er Google Ads et rigtig godt værktøj til at skabe relevant trafik til din webshop. Og i modsætning til søgeordsoptimering, så er det muligt med Google Ads at skabe resultater fra dag til dag.

 

Nyhedsmail og email-automation er et godt redskab til at opnå konverteringer. Så tænk også nyhedsmail signup med ind i din webshop, samt når dine kunder laver en bestilling.

DEN RØDE TRÅD

For at kunne tracke dine besøgende, og hvilke platforme de kommer fra m.v., kan det kun anbefales at få Google Analytics tilkoblet din webshop – og allerede fra dag et. Samtidig bliver det muligt at tilkoble e-handels tracking, så dit salg bliver integreret i systemet. Tracking af disse oplysninger er helt essentielt, for at se om dine tiltag virker, og om der skal laves justeringer for at få mest for pengene.

 

Vi tilbyder vores kompetencer indenfor alle ovennævnte punkter, og kan naturligvis også klare foto, produkttekster og markedsføring på de sociale medier. På den måde vil vi nemt kunne skabe den røde tråd i din forretning.

 

Vi har alt samlet ét sted, hvilket gør det nemt for dig og din virksomhed.

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this