Keydesign logo_hvid

VISUEL IDENTITET, LOGO OG DESIGN

Den visuelle identitet er din virksomheds ansigt udadtil. Dette indbefatter logo, webdesign, annoncering, emballage, flyers, brochure og meget mere. Alt det, der ved første øjekast giver et indtryk af, hvad I er for en virksomhed.

 

Den visuelle identitet skal udstråle jeres brand, jeres DNA og jeres værdier. Og så skal den være gennemgående i al jeres materiale, både on- og offline. Uanset hvor kunderne møder jer, skal I være troværdige og let at genkende. Vigtigt i dette er, at du som virksomhed ikke er mere eller mindre, end det dine kunder tænker omkring dig.

Kaydesign Logo

LOGO

Et logo er et symbol, der gør jeres brand genkendeligt. Logoet er noget af det vigtigste i jeres kommunikation. Det skal underbygge jeres DNA og være designet til at fungere på alle medier og i flere forskellige størrelser.

 

At designe et logo, kræver grundige overvejelser, da det ikke er noget, man bare lige udskifter. Så vær grundig i jeres beslutning, når I lægger jer fast på et logo. Her giver vi naturligvis gode råd og vejledning omkring, hvad vi tænker, vil fungere i det daglige

SKRIFTTYPE

Der er en stærk signalværdi bag valget af skrifttype til din visuelle identitet. Det handler ikke kun om, hvilken skrifttyper, I tænker er pæne. Nej, fonten er ligesom valg af designstil, farver og logo med til at kommunikere noget om jer som virksomhed. Der findes skrifttyper, der gør det godt for virksomhedens brand, og er med til at skabe den røde tråd. Der findes til gengæld også skrifttyper, der gør det modsatte. Skrifttypen skal falde naturligt ind i virksomhedens tone of voice, og så skal den være let at læse.

Skrifttyper

HJÆLP TIL VISUELLE IDENTITET OG DESIGN

En visuel identitet og et veldesignet logo kan være med til at styrke virksomhedens position, branding og markedsføring. Det kan dog virke en smule uoverskueligt at opstarte projekt ”ny identitet”.

Hos Keydesign er vi specialister i at designe og udvikle visuelle identiteter. Ved du ikke, hvor du skal starte, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper med alle former for opgaver indenfor visuel identitet. Om du skal have lavet logo, opdateret jeres design guide eller bare have fundet den røde tråd.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this