Keydesign logo_hvid

video tiltrækker brugerne i stor stil

VIDEO

skaber troværdighed

MARKEDSFØRING - VIDEO

Videoer på de digitale medier, eller billeder i bevægelse, tiltrækker brugerne i stor stil. Her formidles historier på den mest virkelighedsnære måde, og der bliver sat gang i brugernes hjerne og følelserne inde i kroppen. Samtidig opfattes video indhold som mindre anstrengende at se på, end hvis de selv skulle læse en tekst.

 

Videoer er derfor en god måde for din virksomhed at formidle budskaber og information om dine produkter. Samtidig skaber videoer et personligt og autentisk indtryk af din virksomhed, som er med til at skabe troværdighed.

 

Med videoannoncering bliver brugerne længere tid på din hjemmeside. Hvilket er noget Google har stor fokus på i deres rating. I bund og grund handler videomarkedsføring om, at videoer er en enormt god måde at fortælle dit budskab på.

 

Det er et medie, der bare fungerer og så skaber det konverteringer.

Keydesign Logo

PLATFORME HVOR DU KAN BENYTTE VIDEO

Videoer er et fantastisk redskab på de sociale medier. Uanset om din målgruppe befinder sig på Facebook, Instagram, YouTube m.m. Denne form for markedsføring hjælper din virksomhed med at skille sig ud fra mængden, og så har du muligheden for at tale direkte til din målgruppe. Undersøgelser viser, at ved at benytte videoer, fremfor billeder og tekst, gør du det lettere for din målgruppe at huske og forstå dit budskab.

 

Benytter din virksomhed videoannoncering, rammer I simpelthen flere sanser på én gang, som forstærker forståelsen for jeres budskab og de følelser det giver. Derudover er det et godt redskab til at skabe engagement i din målgruppe.

HJÆLP TIL VIDEOMARKEDSFØRING

Det er aldrig for sent for din virksomhed at komme i gang med videomarkedsføring. Det handler blot om at finde ud af, hvilke fordele din virksomhed kan udnytte – og hvordan.

 

Er du klar til at vise din virksomhed frem på video, men har svært ved at få taget det første skridt. Så lad os hos Keydesign hjælpe dig. Vi har mange års erfaring indenfor online markedsføring herunder sociale medier. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak, og som nævnt – det er aldrig for sent!

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this