Keydesign logo_hvid

Det behøver slet ikke at være så svært

TRYKSAGER

VIGTIGT i din markedsføring

Selvom online marketing kommer mere og mere frem i tiden, er trykt materiale stadig et rigtig godt og anerkendt markedsføringsredskab, der stadig har dens berettigelse. Og så er det gemmeværdigt, og noget man kan finde frem igen og igen.

 

At få et fysisk katalog eller brochure i hånden giver en helt anden oplevelse, end at se det online. Er der lagt vægt på det visuelle udtryk, og er materialet trykt på lækkert papir, giver det et godt førstehåndsindtryk af jeres virksomhed.

 

Vores erfaring siger, at for nogle vil en kombination af on- og offline marketing, med en tydelig rød tråd, have god effekt på salget. Derfor er kataloger og brochurer stadig et vigtigt værktøj i markedsføringen.

TRYKSAGER I LÆKKER KVALITET

Tryksager i lækker kvalitet giver opmærksomhed og sætter gang i modtagernes sanser. Vælger du derfor at ofre lidt ekstra i form af en lækker papirkvalitet eller unik overfladebehandling, så sikrer du, at din virksomhed skiller sig ud fra mængden og understøtter dit salgsarbejde.

 

Kvaliteten af dine tryksager skal matche kvaliteten af dine produkter. Gør de det, er dine tryksager med til at kunderne vælger dig. Samtidig kan mange af dine tryksager benyttes i din online markedsføring, og dermed være med til, at opsamle varme leads.

Tryksager fra Keydesign

TRYKSAGER - PRODUKTER

Tryksager er vigtige, når du som virksomhed skal mødes fysisk med potentielle kunder. Det kunne være en flyer til postkassen. Et produktkatalog til forhandler og samarbejdspartner. Et prospekt til dine kunder og ikke mindst et visitkort til netværksmøder eller messer.

 

Hos os opsættes og designes dine tryksager efter dine behov, og naturligvis, så de passer til din virksomheds identitet.

 

Vi tilbyder opsætning af mange former for tryksager. Her kan blandt andet nævnes annoncer, foldere, flyers, brochurer, prospekter, magasiner, visitkort, skilte, plakater, roll-ups, bannere o.l.

KEYDESIGN

Når vi har opsat dit markedsføringsmateriale, så det har det rette visuelle udtryk, perfekt content o.l. skal det sendes i trykken. Vi har ikke faste samarbejdspartnere, da vi altid finder den bedste løsning, til den bedste pris til dig og din virksomhed.

 

Hos Keydesign opsætter vi lækre tryksager, men vi tilbyder også meget andet, som du kan se under ydelser. Og som en af fordelene hos os, står vi klar, som din eksterne marketingmedarbejder, til at hjælpe dig og din virksomhed, når du har brug for det.

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this