Teglgaardshaven

Samarbejde med Keydesign

Derfor keydesign

Hos Keydesign er vi totalleverandører indenfor marketing, når det kommer til projektbyggeri. Udover 3D visualiseringer i højeste kvalitet, kan vi samtidig varetage hele salgsprocessen med alt fra hjemmeside og fysisk salgsmateriale til inspirerende online markedsføring, der ender ud i leadgenerering.

Vi har skabt et setup der omfavner alle projektbyggeriets processer. Vi følger projektet fra opstart og hele vejen til afslutning ved salg eller udlejning. Vi genererer et personligt og professionelt udtryk for byggeprojektet, der understreger den kvalitet, du gerne vil fremvise.

Opstart

I dette tilfælde skal vi ikke ud og opfind den dybe tallerken igen, der er allerede lavet et lækkert setup i form af både hjemmeside, grafisk linje, prospekt mv. Men vi har tænkt os at optimere og sætte dette indhold i gang med at arbejde mere målrettet for at skabe og generere nogle brugbare leads. 

Vi vil i tæt samarbejde med Nybolig ligge stor vægt på storytellingen omkring ejendommene på en af Viborgs bedste placeringer. Det er meget vigtigt at vi får startet op på dataopsamling hurtigst muligt, så vi kan starte vores påvirkning af målgruppen.

Afspil video

Fast forløb

Med et fast forløb for du en fast samarbejdspartner til håndtering af markedsføring og synliggørelse af projektbyggeriet. Vi sætter hver uge fast tid af i kalenderen til at effektivisere og optimere, samt skabe nyt blikfang og content. Med et fast forløb sikre vi, at der ikke gå stilstand i markedsføringsprocesserne og at der hele tiden bliver fulgt op på den data vi modtager. På den måde tager vi os af alt det der kan være svært at overskue, men utroligt vigtigt for projektet.

Vi kan tage hånd om alt der omhandler markedsføring, med alt fra annoncering til leadgenerering, men også storytelling til at skabe nyt content løbende. Vi har lavet en lidt med de punkter som en fast aftale kan indeholde.

Kan indeholde:

 • Generelt opdatering af hjemmeside
 • Bearbejdning af leads
 • Dataanalyse
 • Google Ads
 • Google Display Banner / HTML5
 • Facebook Annoncering
 • Organiske fortællinger på Facebook
 • Storytelling
  • Opdateringer fra byggepladsen
  • Billede, video & drone
 • SEO-optimering af hjemmesiden
 • Rådgivning og idéudvikling
 • Annonceopsætning til trykte medier
 • Og meget mere…

8 Timer ugenligt

Til en timepris af 695,-

Rabat: – 20%

Jeres timepris: 556,

Alle priser er eksklusiv moms.

Forbrug

3-Partsbetalinger

Når det kommer til forbrug, så er det en smule svært at sige hvad, hvor og hvor meget man skal bruge. Men vi anbefaler ud fra vores erfaring med markedet, at man starter med et ads-forbrug på omkring 10.000 kr. pr. md.

Vi vil efter et par uger danne os et overblik og herefter komme med en ny anbefaling. Vi følger hele tiden udvikling af annoncerne, og ved hvor der kan og skal skrues enten op eller ned.

Hvor skal vi annoncere:

 • Facebook
 • Instagram
 • Google
  • Google Ads
  • Google Display Banner

Anbefalet spend pr. md.:

10.000,-

Alle priser er eksklusiv moms.

Dette tager vi også hånd om

Det er ikke alt der skal arbejdes med på ugentlig basis, men som stadig er yderst vigtigt for projektet. 

Derfor vil vi gøre opmærksomme på, at vi også kan håndtere opgaver som nedenstående.

Prospekt

Selvom online marketing kommer mere og mere frem i tiden, er trykt materiale stadig et rigtig godt og anerkendt markedsføringsredskab, der stadig har dens berettigelse. Og så er det gemmeværdigt, og noget man kan finde frem igen og igen. At få et fysisk katalog eller brochure i hånden, giver en helt anden oplevelse, end at se det online. Er der lagt vægt på det visuelle udtryk, og er materialet trykt på lækkert papir, giver det et godt førstehåndsindtryk af jeres virksomhed. Samtidig henvender tryksager sig til sanserne og gør det nemmere for din virksomhed at blive husket i mængden.

Vores erfaring siger, at for nogle vil en kombination af on- og offline marketing, med en tydelig rød tråd, have en god effekt på salget. Derfor er kataloger og brochuren stadig et vigtigt værktøj i markedsføringen.

Tryksager - Keydesign

Byggepladsskilte

Det er et krav på byggepladser, at der er opsat korrekt skiltning. Dette kan gøres på flere måder.

Er det fx et projektbyggeri. Hvorfor så ikke få fremstillet et byggeskilt, der giver dine kunder de oplysninger, som de har brug for, og som udstråler kvaliteten på byggeriet.

Vi kan hjælpe med alle former for byggeskilte, og vejleder naturligvis din virksomhed, så I får det rigtige produkt, i den rigtige kvalitet.

E-mailmarketing

Med email marketing kan vi målrette markedsføringen efter netop din målgruppe. Og dit budskab forsvinder ikke med det samme igen, i modsætning til på de sociale medier. Du er garanteret, at dine mails bliver modtaget, og du har mulighed for at analysere på dataene. Du kan se, hvor mange der åbner dine mails, hvor mange der bliver reageret på – og af hvem. På den måde er det muligt at optimere din markedsføring løbende.

Email marketing - Keydesign

Og meget mere...