CASE - THUESEN OG VESTERGAARD

Thuesen og Vestergaard ApS opfører projektbyggerier i Viborg og omegn, køber og sælger ejendomme samt udlejning til såvel beboelse som erhverv.

Hero - Thuesen og Vestergaard
Thuesen og Vestergaard_300px_grå

Thuesen og Vestergaard ApS

Thuesen og Vestergaard ApS blev etableret i 2014, og er kendetegnet ved deres høje standard og blikket for detaljer. Virksomheden drives i dag af Kenn Thuesen og Steffen Vestergaard, der begge har stor erfaring indenfor byggebranchen.

Vores rolle:

3D Mockup - Thuesen og vestergaard
3D Mockup - Thuesen og vestergaard

Logo design - Thuesen og vestergaard
Logo design - Thuesen og vestergaard

Hjemmeside - Thuesen og vestergaard
Hjemmeside - Thuesen og vestergaard

Vi har bestemt fået den kvalitet vi ønskeR, men også til fornuftige priser

Kenn Thuesen, Thuesen & Vestergaard ApS

PLUDSELIG TOG DET FART

Hos Keydesign har vi stået for hele processen i branding af projektbyggerierne på Møgelparken og Langmosen i Viborg. Vi har klaret alt fra visualisering af byggeriet, grafik, hjemmesideopbygning, online marketing, SoMe og meget mere. 

At vi tilbyder hele paletten indenfor markedsføring, har gjort at Thuesen & Vestergaard ApS har kunnet fokusere på det de er bedst til, nemlig deres projektbyggerier.

Kenn Thuesen, Ejer Thusesen & Vestergaard ApS 

Info_ikon_grøn

VI FIK KVALITETEN

For os var det vigtigt at have noget ordentligt materiale og ikke kun en plantegning, så det blev muligt at sælge rækkehusene, inden de var færdigbygget. Vi ville gerne gå skridtet videre, og ønskede derfor at få udarbejdet 3D visualisering i høj kvalitet. Keydesign fik opgaven, og det blev dælme godt, siger Ken Thuesen, medejer Thuesen & Vestergaard ApS.

 

Vi har et rigtig fint samarbejde med Keydesign. Der er altid en hyggelig og afslappet stemning på kontoret, og så betyder det meget, at de er et marketingbureau, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, og det at de er lokale gør samtaler ansigt til ansigt muligt.

 

Derudover er det fedt, at man hos Keydesign kan få det hele et sted. De laver et lækkert materiale til fornuftige priser.

Et tæt samarbejde?

HVAD SIGER VORES KUNDER?

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Navn(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this