Keydesign logo_hvid

skab et behov hos dine kunder

SOCIALE MEDIER

SKAB ET BEHOV

Social media marketing er markedsføring via kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat og YouTube.

 

Denne form for markedsføring har til hensigt at lokke potentielle kunder over på din virksomheds hjemmeside eller skabe køb på din webshop.

 

Dette gøres ved at lave godt og inspirerende indhold, med oplysende content og fængende billeder og videoer. Disse platforme er yderst effektive til at skabe et behov hos dine kunder.  

 

Derudover er én af de store fordele ved sociale medier, at det er målbart og nemt at tilpasse markedsføringen til lige netop din virksomheds målgruppe.

 

Vi har stor erfaring i både organisk og betalt annoncering på de sociale medier, samt efterfølgende analyse.

HVILKET MEDIE ER BEDST

Hvilket medie der er bedst til at annoncere på, afhænger helt af, hvad din virksomhed ønsker at sælge og til hvilken målgruppe. Facebook og Instagram er klart de mest benyttede medier her i Danmark. Men der findes også medier som YouTube, hvor det er videoannoncering, der er i centrum og LinkedIn-annoncering, hvor det er nemt at ramme målgrupper, der er baseret på jobtitel o.l. Alle de sociale medier har hver deres fordele.

 

For at opnå den største effekt af din markedsføring på de sociale medier, er det vigtigt, at du har en opdateret hjemmeside, der giver værdi til dine kunder og giver dem lyst til at benytte dit site.

 

Hos Keydesign har vi god erfaring med Facebook-annoncering, som udover Facebook også bliver vist på Instagram. Det er naturligvis muligt, kun at tilvælge en af kanalerne, hvis det budskab din virksomhed ønsker at sende ikke passer ind på begge kanaler. Er du i tvivl, står vi klar til at hjælpe dig på rette vej, uanset hvilke medier din virksomhed ønsker at annoncere på.

SoMe annoncering

SOME ER MÅLBART

Fordelene ved de sociale medier er, at det er målbart. Her kan, med fordel, benyttes analyse og statistik, hvilket gør det nemt at tilpasse markedsføringen til lige netop din virksomheds målgruppe.

 

Her kan vi, til forskel fra offline markedsføring, måle hvilke annoncer der virker godt, og hvad der ikke virker. På den måde kan vi hele tiden sikre, at dit markedsføringsbudget bliver brugt rigtigt.

LAD OS HJÆLPE MED DINE SOCIALE MEDIER

Hos Keydesign har vi stor erfaring i både organisk og betalt annoncering på de sociale medier, samt efterfølgende analyse. Vi udarbejder foto, video og tekster, der tilsammen sender det rigtige budskab til din virksomheds målgruppe.

 

Vi har alt samlet ét sted, og kan på den måde klare alle marketingopgaver for din virksomhed. Grafik og opsætning af tryksager, såsom kataloger, er en af de ting, vi har stor erfaring indenfor, hvilket er et godt redskab til at indsamle leads på de sociale medier.

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this