Skovhusene er beliggende i Vejle og består af 44 arkitekttegnede rækkehuse på henholdsvis 89 m2 og 102 m2. Der er i disse boliger taget afsæt i det landlige og i materialevalget er der taget udgangspunkt i materialer, der ældes med ynde. Udover de velindrettede boliger, er der lagt stor vægt på grønne områder samt små private udendørsarealer.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Hos Keydesign har vi stået for 3D Visualiseringen af Skovhusenes interiørdel. Her er der udarbejdet billeder, så kommende lejere får mulighed for at se, hvordan rummene er indrettet samt får en fornemmelse af størrelsen på rummene.

Kunden

Halberg & Olsen blev etableret tilbage i 2018 af Morten Olsen og Morten Halberg Sørensen. Sammen driver de et uafhængigt erhvervsmæglerfirma. Virksomheden beskæftiger sig med udlejning af boligprojekter, erhvervsejendomme og boligudlejningsejendomme. Derudover hjælper de erhvervsdrivende med optimering og udvikling af eksisterende ejendomme.

 

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.