Oplæg til samarbejde

Det vi KAN

Med 3D visualiseringer skabes fotorealistiske billeder og animationer, som med det blotte øje, kan være svære at skelne fra rigtige billeder. Hos Keydesign har vi, i form af stillbilleder og animation, specialiseret os i super-realistiske 3D visualiseringer til flere forskellige typer af projekter. 

3D visualiseringer er et fantastisk værktøj, der fremhæver og understreger de features, som er vigtige for din virksomhed. Vi laver alle former for fotorealistiske 3D visualiseringer, lige meget om det er inden for boligindretning, byggeri, møbler eller produktdesign.

Langt størstedelen vil gerne se et produkt, før de køber. Dette kan være fysisk, men det kan også være i form af et billede.

Med 3D visualiseringer skabes fotorealistiske produktfotos – til en brøkdel af prisen af traditionelle fotos. Og du kan komme i gang med marketing- og salgsmateriale til dine produkter, længe inden de er produceret. 

Med 3D produktfoto vil du opleve en langt højere grad af fleksibilitet og en masse fordele i forhold til traditionel fotografering.

LEHM MØBEL VISUALISERINGER

Vi har skabt et stemningsmiljø og tilføjet Skipper Furnitures møbler, som inspiration til de muligheder vi tilbyder.

3D ANIMATION VÆKKER BILLEDER TIL LIVE

Med 3D animation vækkes almindelige billeder til live. Her bliver det muligt at fremstille virkelighedstro gengivelse af dine produkter og anvendelsen heraf. Ved brug af 3D animation bliver det muligt at vise alle detaljerne, og også dem som kan være svære at få frem i en almindelig videooptagelse. Og næsten alt er muligt.

Ved at benytte 3D animation er du ikke længere bundet til det, der er filmet. Det er både hurtigere end at skabe en almindelig film, og samtidig er det muligt efterfølgende at lave hurtige ændringer i animationen. Det kan være materiale, form, farve, overfladedetaljer og meget mere. Det er omkostningseffektivt, og samtidig behøver du ikke længere vente på, at dit produkt er færdigproduceret før du kan markedsføre det. 

Med 3D animation bliver det muligt at formidle et budskab på få sekunder, og så er det et effektivt og overbevisende markedsføringsværktøj. Det, der for mange kan være svært at forestille sig, bliver nu muligt at præsentere så virkelighedstro, at målgruppen kan have svært ved at skelne 3D animationerne fra en oprindelig film.

3D Visualiseringer

Tilbud på 3D Visualiseringer

Ved hjælp af fotorealistiske 3D Visualiseringer i højeste kvalitet, skaber vi netop den stemning og fornemmelse for Skipper Furnitures produkter, som de fortjener.

Timepris á 795,-

Rabat: -20%

Din timepris: 636,-

Alle priser er eksklusiv moms.

kvalitet i topklasse

Her kan du finde inspiration i nogle af de lækre billeder og miljøer, vi har skabt.

SERGIO STOCKFLETH

Cand. Arch. & industriel designer

Sergio udarbejder 3D visualiseringer i højeste kvalitet, og giver dagligt virksomheder muligheden for at sælge deres produkter, inden de er færdigproduceret.

Er du i tvivl, om 3D visualisering er noget for din virksomhed? Så kontakt os allerede i dag.

Jakob Harrestrup - Keydesign

Nemt for dig og din virksomhed!

OUTSOURCING

15 gode grunde til at outsource

At hyre et marketing-bureau kan være en stor beslutning, du som indehaver eller leder skal træffe. Men spørgsmålet er i vores øjne ikke, hvorvidt du har råd til at hyre et marketing-bureau, men derimod mere hvor mange penge, timer og tabte muligheder, det vil koste dig at klare alting selv.

Flere virksomheder vælger at hyre en fuldtids marketingmedarbejder ud fra devisen om, at et marketing-bureau har højere timepriser og generelt er dyrere. MEN, hvor finder du en medarbejder, der kan løse og har tiden til alle discipliner indenfor marketing. En blæksprutte, der er ekspert indenfor webudvikling, grafisk design, god til opsætning af kataloger eller flyers, ved hvordan man laver effektivt SEO-arbejde, skriver de mest fængende tekster, mestre opsætning af email marketing og ikke at forglemme, er ekspert i alle disciplinerne indenfor Google Ads, online marketing og SoMe. Det er en umulig opgave!

Derudover er det tidskrævende at finde den rette medarbejder til jobbet, og når personen er ansat, er det ikke kun månedslønnen, der skal medregnes i udgifterne. Der er ligeledes ferie, pension, barsel, forsikringer, administration, eventuelle sygedage og meget meget mere. Der skal højest sandsynligt derudover afsættes tid og penge til kurser og ikke at forglemme, marketing er i en rivende udvikling, og det vil kræve timer at holde sig opdateret og dygtigøre sig indenfor alle disciplinerne.

Det er her vi kommer ind i billedet. Ja, vores timepris er højere, end den du betaler til egen marketingmedarbejder. Men til gengæld betaler du hos os kun for effektive timer. Nemlig de timer vi bruger på din virksomhed. Vi har alt samlet et sted, hos os får du ikke bare en marketingmedarbejder, men en helt marketingafdeling. Vi har specialister indenfor alle områder, som altid er opdateret på tidens tendenser. Og så er man bare meget mere effektiv, når man sidder og laver det samme hver dag frem for noget man kun berører sporadisk.

Så overvej lige en gang til hvad der, på sigt, bedst kan betale sig!

Disse fordele får du ved outsourcing