Keydesign logo_hvid

CASE - SKIPPER FURNITURE A/S

Lækre møbler fortjener lækre kataloger

Logo Skipper Furniture

SKIPPER FURNITURE 

Grundlagt i 1955 af fabrikant Svend Skipper og har således produceret siddemøbler som dansk håndværk i knap 6 årtier. I dag udvikles og produceres Skipper Furnitures modeller i Sverige, hvorfra al ordreafsendelse også sker. Kollektionerne består af sofaer og hvilestole til såvel private kunder som kontraktkunder med høje krav til komfort, design og kvalitet.

Vores rolle:

3D VISUALISERING

Hos Keydesign har vi i samarbejde med Skipper Furniture udarbejdet 3D Visualisering af hele deres produktprogram. Disse fotorealistiske billeder benyttes på alle deres platforme såsom hjemmeside, kataloger og naturligvis i annonceringen af deres fantastiske produkter.

 

KATALOG

Hos Keydesign har vi blandt andet stået for hele setuppet til Skipper Furnitures LEHM katalog. Vi har lavet 3D Visualiseringen, tekster, opsætningen samt rådgivning omkring valg af papirkvalitet og detaljer inden kataloget blev sendt i trykken.

Et virkeligt lækkert katalog at se på, røre ved og som lever HELT op til kvaliteten af de produkter, det skal sælge.

FOTOGRAFERING

Når der designes produkter, er det de små detaljer, der gør en forskel. Derfor har vi skudt detaljebilleder af designserien, som er blevet brugt i produktkataloget. Med disse billeder tydeliggøres produkternes funktion, kvalitet, materiale mm. Så når kunderne ikke kan røre ved produktet, har vi her givet en mulighed for at visualisere det.

TEKST

Via tekst har vi gjort det klart for kunderne, at der er bestemte lækre funktioner ved produkterne. Kan sædet lænes tilbage? Hvilket materiale er det lavet i? Mange billedlige udtryk og vendinger er hertil blevet brugt, for at skabe den bedst mulige beskrivelse af produkterne. Sammen med detaljebillederne og 3D visualiseringerne skabes der herved en helhed af lækkerier, der går direkte i kundens hjerte. 

3D Visualisering af møbler fra Skipper Furniture


Tekster, billeder og 3D visualiseringer, der fuldender et katalog på bedste vis.

Et tæt samarbejde

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Jeg kan godt lide at Keydesign er en virksomhed, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, samt Keydesign er en lokal virksomhed, hvor det altid er muligt med en samtale ansigt til ansigt.

Kenn Thuesen

Indehaver, Thuesen Farver & Idéer

Keydesign er et dejligt sted at komme. Vi har altid en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Karsten Kammer

Salgschef, Gøma A/S

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this