Hos Keydesign har vi i samarbejde med Skipper Furniture udarbejdet 3D visualisering af hele deres produktprogram. Disse fotorealistiske billeder benyttes på alle deres platforme, såsom hjemmeside, katalog og naturligvis også i annoncering af deres fantastiske og tidsløse produkter.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Foruden 3D visualiseringer har vi udarbejdet hele setuppet til Skipper Furnitures LEHM katalog. 

Med 3D visualiseringer, tekster og den komplette opsætning, har vi skabt et virkelig lækkert katalog, både at se på og røre ved og som lever 100% op til kvaliteten af de produkter, der sælges.

Kunden

Skipper Furniture blev grundlagt i 1955 af fabrikant Svend Skipper og har således produceret siddemøbler som dansk håndværk i knap 6 årtier. I dag udvikles og produceres Skipper Furnitures modeller i Sverige, hvorfra al ordreafsendelse også sker. Kollektionerne består af sofaer og hvilkestole til såvel private kunder som kontraktkunder med høje krav til komfort, design og kvalitet.

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.