Keydesign logo_hvid

skilte der passer til din virksomehed

SKILTE

vÆLG DÉT DER PASSER TIL DIN VIRKSOMHED

Et skilt er ikke bare et skilt, som mange går og tror. Der findes mange forskellige typer og udformninger af skilte, og så findes de i mange forskellige kvaliteter.

 

Virksomhedernes behov er ikke ens, og du skal vælge de typer af skilte, der skaber værdi for din virksomhed.

FACADESKILTE

Dit facadeskilt viser dine kunder vej til din virksomhed, og kan samtidig hjælpe dem med at finde rundt. Eksempelvis kan der placeres et facadeskilt ved indgangen, så det er nemt at se, at det er dér, besøgende skal henvende sig. Samtidig er det med til at skabe genkendelighed til dit brand.

 

Er du ved at opstarte ny virksomhed, eller trænger dit gamle facadeskilt til en opfriskning? Så lad os hjælpe. Vi sikrer, sammen med dig, at dit facadeskilt passer til din virksomhed, dit brand og naturligvis til facaden den skal hænge på.

Byggepladsskilt

BYGGESKILTE

Det er et krav på byggepladser, at der er opsat korrekt skiltning. Dette kan gøres på flere måder. Er det fx et projektbyggeri, hvorfor så ikke få fremstillet et byggeskilt, der også giver dine kunder de oplysninger, som de har brug for, og som udstråler kvaliteten på byggeriet.

 

Vi kan hjælpe med alle former for byggeskilte, og vejleder naturligvis din virksomhed, så I får det rigtige produkt, i den rigtige kvalitet.

BENYT DEN RIGTIGE SKILTNING

Hos Keydesign er vi specialister i skilte. Vi trykker dem ikke, men vi udarbejder og sikrer det grafiske udtryk, så du kan ramme din målgruppe. Så hjælper vi naturligvis også med at finde et trykkeri, der kan levere dit materiale i rette kvalitet og til den rigtige pris.

 

Vi har mange års erfaring indenfor vores område, og er nytænkende og hjælper gerne med inspiration. 

 

Vi kan hjælpe din virksomhed med jeres skiltning som enkeltstående opgaver, men tilbyder også mange andre ydelser indenfor marketing. Her kan nævnes logo design, branding, online marketing, dronevideoer, tryksager m.m.

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this