Marketing

Prisoversigt

Hos Keydesign ønsker vi at være et stærkt alternativ til marketingmedarbejderen ude i virksomheden. Men da der er stor forskel på marketingbehov hos forskellige virksomheder, så har vi lavet forskellige løsninger, for at tilpasse os disse behov.

Vi har en fast timepris på 695,- men vi vil gerne med et lag længere ned i din virksomhed, derfor har vi skabt løsninger på fast samarbejde, hvor du selvfølgelig kan spare nogle penge.

Fast hjælp

Når du opretter et fast samarbejde med os, betyder det, at du altid har en fast tid i kalenderen. Du bestemmer selv, hvordan vi skal bruge din tid. Så står du med en hastopgave til den kommende uge, så er du garanteret tid til, at den bliver løst. De andre uger bruger vi på at klare de opgaver, der er beskrevet i vores samarbejde.

For dig og din virksomhed betyder det en stor fleksibilitet, og for os giver det faste samarbejde mulighed for, at vi løbende kan være innovative og komme med nye spændende tiltag, der kan være med til at vækste din virksomhed.  

OBS! 3 mdr. binding.

Starter

7 timer pr. md.

En god pakke til SoME f.eks:

pr. md

5.000

ekskl. moms

Mere tid

17 timer pr. md.

En god pakke til SoMe f.eks:

pr. md

10.000

ekskl. moms

Det personlige samarbejde

Er vi et godt match?

Din vækst afhænger af det …

Et team fungerer bedst, når det samarbejder. Mennesker bliver mere engagerede, innovative og proaktive. Alt sammen noget der skaber trivsel og vækst. Samtidig bliver det lettere at skabe den røde tråd mellem markedsføringen, produkterne og selve virksomhedens brand.

Vi tror på, at det tætte samarbejde er nøglen til at skabe vækst i din virksomhed.

Timebanken

Vi har forsøgt at sætte priser på vores ydelser, men da behov og ønsker ikke altid er det samme, er der visse forbehold.

10 timer

Spar 5%

Ny Timepris 660,-

6.603

ekskl. moms

25 Timer

Spar 10%

Ny timepris: 626,-

15.638

ekskl. moms

50 timer

Spar 20%

Ny timepris: 556,-

27.800

ekskl. moms

FRA

Vi tager forbehold for at ikke alle opgaver er ens, og derfor kan priserne variere fra projekt til projekt.

Har du brug for mere?

Ekstern marketingafdeling

01

Fleksibilitet

Som bureau aflaster vi jeres virksomhed ved at klare forskelligartede marketingopgaver tilpasset jeres behov. Vi er totalleverandør, der kan opfylde jeres omskiftelige behov, indenfor marketing.

02

Specialister

Hos os får I ikke blot en marketingmedarbejder, men en hel marketingafdeling. For dig betyder det, at uanset hvilket behov du har, så har vi specialister indenfor området, som kan hjælpe dig hurtigt og effektivt.

03

Innovative

Som bureau besidder vi stor know-how i forhold til tidens trends og tendenser indenfor marketing. Samtidig ser vi tingene med friske øjne, og har mulighed for at komme med nye input til tiltag, der kan være med til at vækste din virksomhed.

04

Omkostningseffektive

Når du benytter os som din eksterne marketingafdeling, betaler du kun for effektive timer. Samtidig kan du bruge din tid på det, du er bedst til, nemlig at drive virksomhed.

Har du ikke fundet noget der passer dit behov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.